miercuri, mai 03, 2006

dreams of flying

the unicon show





more unicorns

Chris Becker


Light painting
is a technique in which light sources are projected or "painted" in selective areas during the camera exposure. All work is done in camera, no computer manipulation occurs.


Imagine sky without sun, not just for a day, but for an entire season, where dancing northern lights illuminate the long winter nights.

atitudine

Cam frigulet afara si desi stiam nu puteam sa-mi iau geaca de piele ca nu se potrivea cu adidasi si nici cu gentuta verde...Asa ca mi-am pus pe mine un plovaras negru sintetic descheiat...baaarrrr... Dar mai bine facem frigul decat sa nu fim asortè.

In tramvai am gasit repede un loc pe partea dreapta iar dupa putin timp undeva in diagonala s-a eliberat un alt loc. Foarte sigura pe ea o femeie in fusta scurta si cu o pungulita de cadouri in mana, se aseaza dar nu inainte de a fi sters bine scaunul...La prima vedere ai fi spus ca e o femeie eleganta care s-a imbracat cu grija pentru a merge la ziua cuiva. Dar dupa o observare mai atenta nimic de pe ea nu era asorte: pantofi negri, geanta maro inchis cu ceva auriu, fusta scurta crem cu jupa pe dedesupt, camasa albastra, sacou portocaliu si un pufulete roz prins in par. Din fericire fiecare piesa a vestimentatie era simpla, tipa parea curatica, nemachiata si cu unghiile finut date cu lac. Parea eleganta...dar nu si fericita. Era putin imbufnata sau mai bine putin increzuta...adoptase atitudinea eleganta pentru ca avea fusta scurta calcata si pantofi cu toc. ...Hm...dar pana la urma...eleganta nu sta in cum te imbraci ci in cum te porti.