vineri, martie 24, 2006

zodiac


Desi nu cred in horoscop compatibilitatile dintre zodii m-au fascinat mereu si chiar cred ca zodia conteaza in relatiile cu ceilalti. Totusi ma confrunt cu o mare dilema: mi-am facut blog si am observat ca dupa ce am completat sarguincioasa majoritatea campurilor concluzia a fost fatala: sunt rac! Dar cum sa fiu rac daca sunt nascuta in ultima zi din gemeni...21 iunie?!Explicatia e simpla: occidentalii considera 21 iunie prima zi din rac. Daca sunt rac totul se intoarce pe dos. Si unde mai pui ca am si ascendent in Fecioara.
Bun....sa studiem problema.
Ca gemeni eram comunicativa, ganditoare, superficiala, mobila, curioasa, imprastiata, inconstienta, inconstanta si naiva iar ca rac sunt condamnata sa fiu sensibila, copilaroasa, sentimentala, noastalgica, romantica, capricioasa, instabila, intuitiva si visatoare. Iar cu fecioara punem cireasa pe tort :analitica, critica, pura, casta, ordonata, rationala, nesigura, rezervata, precisa si limitata. Hm...o adevarata dilema...o multime de caracteristici comune si contradictorii, nu stiu pe care sa le aleg.
Si oare cu cine ma impac cel mai bine daca gemenii au relatii bune cu zodiile de foc si aer iar racii si fecioarele cu cele de apa si pamant?!S-ar zice ce ma impac bine cu toti. In realitate insa nu pot sa am prieteni...doar cunostinte...o multime de cunostinte la care tin.clic aici