marți, mai 16, 2006

Mi-e somnic, n-am nimic de lucru, photoshopul ma enerveaza...n-am reusit sa invat nimic din el, doar cum se poate schimba fundalul dar la mare lucru nu ma ajuta...Casc iar Modellino ma priveste mereu vesel de pe birou. Cine e modellino? Eh...Noul meu prieten. L-am vazut pe o taraba la gradina zoologica si m-am indragostit de el la prima vedere. N-am stat pe ganduri, l-am luat acasa. E cuminte si ma lasa sa-l trag de obrajori, de ochisori si de firicele de lana zbarlite in varful capului.
Cam dezordine la mine pe birou dar o sa strang tot cand plec...Nu sunt maniaca de curatenie dar imi place ca in fiecare dimineata sa gasesc ordine - sau mai bine zis nimic pe birou- si in fiecare seara sa-mi gasesc camera curata. Ca apoi incep sa-mi arunc hainele si lucrurile peste tot e altceva...oricum le strang inainte de culcare pe toate. Acelasi lucru se aplica si cu mesajele din out look...nu suport sa ma mai mult de 5 mesaje in inbox iar cand nu am nici unul ma simt cea mai implinita :)).
Unul din visele mele e sa am firma mea de strans gunoaie si sa lase totul luna...sa nu mai vad nici o sticla de plastic, nici o punga, nici o hartiuta...nimic sa nu mai vad...aruncat pe strada la intamplare...Ma intreb oare nu s-ar putea face o campanie de educare a populatiei, oare televiziunile astea in loc sa bata pasul pe loc cu tot felul de nimicuri n-ar putea sa insiste pe protectia mediului, pe reciclare, pe diminuarea coruptiei, pe bunul simt al oamenilor...Pierd vremea si ne fac si pe noi sa o pierdem cu Basesti, Tariceni, pamflete, aviare carora le acorda o importanta mult prea mare ...Hai ca n-am nimic cu aviara dar in loc sa raporteze de mii de ori acelasi lucru ar putea sa insiste pe cat de periculos este, de ce este periculos, ce masuri ar trebui sa ia oamenii de rand...Poate asa nu ar mai fi existat oameni care sa se impotriveasca omorarii pasarilor sau paznici care sa ingroape pasari moarte fara a constientiza ca viata lor si a altora poate fi pusa in pericol.
Vreau mai multa ordine si mai putina indiferenta fata de lucruri cu adevarat importante. :) Si eu acum vorbesc ca si cum chiar ar exista ceva cu adevarat important intr-o viata trecatoare dincolo de care nimic nu mai conteaza. Suntem atat de mici in universul asta mare si prinsi in jocul vietii nu realizam ca nimic nu are valoare...nimic nu merita stresul si suferinta noastra.

ilisim photo gallery






Ieri a venit barza iar siropel are acum un fratior mai mic.