vineri, ianuarie 02, 2009

Suzanne Woolcott


link

Oo

An nou fericit, Siropel!

Mama a fost centralista pe 25, 31 si 1, nu mai contenea cu telefoanele de la multi ani cu sanatate si tot ce va doriti.  Iar eu abia de am reusit sa trimit 2 mesaje si sa primesc unul inapoi. Pur si simplu urarile astea nu-mi plac deloc, mereu si mereu aceleasi si aproape fara nici o utilitate. Anul bun sau rau n-o sa fie influentat nicidecum de urarea mea de bine. Desigur oricine ar spune ca trebuie sa urezi celorlalti un an bun pentru ca asa e frumos, si or sa se bucure ca te-ai gandit tocmai la ei. Si apoi daca prin gestul asta simplu isi dau seama ca iti pasa de ei iti vor raspunde la randul lor, daca nu imediat cu urmatoarea ocazie. Si astfel se socializeaza si sa pastreaza relatiile de prietenie.

O, da, asa este dar nu uita ca eu sunt antisociala deci la mine nu se aplica.

Hai mai bine sa-si spun ce am gasit sub brad in dimineata de Craciun...Mosul a fost darnic si mi-a adus un mp3 player Philips, un parfum florar desi eu prefer fresh, si ca in fiecare an pijamale :). 

Intrebarea este ce sa fac eu cu mp3-ul caci pe autobuz prefer sa citesc, la serviciu pot sa-mi pun castile si sa ascult muzica de pe calculator, iar acasa pot sa ascult muzica tare. Dovada ca telefonul meu are radio dar n-am ascultat la el decat atunci cand l-am luat. Ei, da, ca de obicei ma intreb cum de altii ii gasesc utilitate.