miercuri, ianuarie 03, 2007

de anul nou

Picaturile de ploaie s-au lipit de fereastra si ma privesc tacute prin ochiurile de perdea. E doar unu si douazeci dar parca ai zice ca acum se lasa seara...Si dupa cum iti poti imagina, n-am chef de nimic desi ieri imi facusem planuri sa-mi pun o parte din pozele de la revelion pe webshots si sa-ti povestesc cum am "petrecut". De petrecut, am petrecut in stilul meu linistit, adica acasa si pentru vreo doua ore in piata Daciei din Buzau, unde, spre uimirea mea, a fost concert. Focurile de artificii mi-au placut si stiu ca n-ai sa crezi , dar am cantat la Iris cu multimea.
Seara, pe 1 ianuarie, mi-a placut si mai mult ca am fost cu Marius in Crang, unde era deschis oraselul copiilor - my place. Si ghici ce-am facut acolo! Ne-am plimbat cu trenuletul si ne-am dat in umbrelute - preferatele mele - E adevarat ca am cam inghetat un pic acolo sus dar a meritat.
Apoi am urmat povestea Albei ca Zapada si a Caprei cu trei iezi si am ajuns la insulita si la lacul pustiu si fara apa, de-a-lungul caruia ne-am plimbat pentru cateva minute intr-o tacere absoluta. Si asta n-a fost tot pentru ca la intoarcere am descoperit un parculet al sahistilor parca rupt din poveste iar la cativa pasi un parculet de joaca pentru copii, cu leagane din alea cu lanturi inalte si cu nisip la picioare si normal ca m-am dat si eu intr-unul din ele. In fine, tot acolo ne-am urcat intr-o chestie ciudata si rotunda si cu canapelute pe margine si ceva metalic in mijloc de care daca trageam tare ne invartea de nu ne vedeam. Uau!
Si cam asta a fost toata distractia iar acum sa ne intoarcem la plictiseala.