miercuri, octombrie 18, 2006

hihihi

Cu parere de rau va trebui sa ne despartim si de Bogdan asa cum am facut-o si de Lili, Daiana, Giannina, Beihan si Giovanni si o sa ramanem tare singurei aici noi astia statornicii si fara aspiratii. I-am cerut ca inainte de plecare sa-mi lase si mie ceva amintire si s-a oferit sa-mi arate cum face el o pagina de ziar si mi-a dat sa instalez si eu Quark Xpressul sa pot exersa singura . Si asa am reusit sa fac si eu o pagina de ziar a la ilisim. :D
P.S. Eeee primul text n-a incaput si l-am lasat neterminat :)).

got no time! :)by Gabriele dell`otto

zeitati indiene

Stiam si eu ca in diferitele civilizatii stravechi oamenii venerau tot felul de zeitati Aton sau Ra, Adonis, Artemis, Ishtar...etc...dar indo -arienii astia erau incredibili. Dintr-un zeu soare faceau alti cativa in functie de cate insusiri i se atribuiau, unul era zeul soare datator de viata, altul era zeul stralucirii, altul zeul tuturor lucrurilor vii si asa mai departe. oau!
Si ce ciudat, eu credeam ca Indra , fiind nume de fata pe la noi, era vreo zeita ceva dar se pare ca era zeul furtunii, al ploii, al tunetelor si fulgerelor la indieni. Deci , mai degraba, un baiat s-ar putea numi Indra decat o fata. Ce-ar fi?!..Probabil ar rade cu totii de saracul baiat cu nume de fata, caci, nah, se termina in "a".

Topirea

Da, sunt innebunita dupa noul clip publicitar de la Kandia. In plus nici melodia nu mi s-a parut niciodata asa reusita cum imi pare acum insotita de imaginile topirii obiectelor din jur...Dar chiar daca sunt topita dupa el nu inseamna ca o sa si mananc Kandia de acum in colo, prefer intotdeauna Ferrero.