duminică, mai 06, 2007

news

De cateva zile a inceput sa-mi mearga internetul. Pe de o parte imi pare bine ca o sa pot scrie aici pe blog dar pe de alta imi dau seama ca timpul meu pentru citit si uitat la televizor se diminueaza simtitor. In plus in ultimele zile am cosmaruri cum ca gazda mea ma certa ca consum mult curent desi inca n-am primit reprosuri de genul asta in realitate . Chiar sunt curioasa cat o sa vina factura si daca o sa fie cam mare probabil o sa-i propun ca eu sa platesc mai mult si sa dorm linistita.
Stiu ca esti nerabdator sa afli ce am facut in ultima luna. Am terminat cursurile de italiana si m-am inscris la CELI c1 pentru certificarea cunostintelor de limba italiana. Am fost cam inconstienta cand am ales nivelul asta pentru ca bibliotecarul de la institutul italian mi-a spus ca e foarte greu si s-a intamplat ca si candidatii de la liceul bilingv sa nu il treaca. Dar acum ce-o fi o fi, poate am noroc.
Saptamana care abia s-a incheiat am facut cursuri despre conturi curente si combaterea spalarii banilor cu doua italience dragute iar 5 saptamani de acum incolo o sa facem cursuri de specializare pe carti de credit si tocmai prin iunie o sa incepem sa lucram efectiv. Din pacate tot trainingul asta ma va invata cum sa fiu o buna telefonista:) pentru ca va trebui sa ofer asistenta agentiilor in limba italiana. Dupa cum stii eu am oroare de vorbit la telefon dar vreau prin aceast exercitiu sa-mi depasesc problema si in acelasi timp sa-mi perfectionez italiana.
O noutate ar mai fi ca am reusit sa ajung la opera, la Traviata si mi-a placut. Poate chiar saptamana viitoare o sa ma duc si la balet. La teatru nu am mai ajuns, asta si pentru ca la TNB am vazut cam tot ce se putea. Urmatoarea piesa pe lista este Vizitatorul la Nottara.


Si cam atat:)

Kassandra





link