miercuri, martie 21, 2007

o ora de net

Nu ma intreba cum supravietuiesc fara computer si internet si cum o sa mai rezist inca o luna fara. In fiecare seara dupa cursuri dau fuguta in Cibernetica la Ase sa-mi clatesc si eu ochii macar pentru o ora pe un ecran de calculator, oricat ar fi el de strain si neprimitor. In sfarsit, lumea mea - imi zic- cei cativa cunoscuti de pe mess, forumul cu ultimele poze si ultimele mesaje de sters ...Dar, din pacate prea putin timp ca sa-ti mai pot scrie si tie.
Si pentru ca nu mai am nici net, nici pe tine, nici pe Marius...si nici chef de desenat imi fac mancare - vorba vine (cartofi prajiti, oua, piure, salata iar in seara asta care ca o sa fac niste paste cu sos) si mai citesc. Televizorul ma dezgusta in ultima vreme cu vesnica bufonada parlament - partide - PSD- Basescu si Tariceanu. Zici ca au innebunit cu totii si ca sigurul lor scop acolo in fruntea tarii e concursul de umflat in pene colorate. Nu stiu de ce am adus vorba, chiar nu merita mentionat.
Ce merita sa-ti spun e ca m-am tuns frantuzeste desi ma batea gandul sa-mi fac si eu bretonul dupa care toate fitoasele se dau in vant. Dar apoi mi-am zis de ce sa fac eu ca toata lumea si sa nu fac ca mine ca oricum moda trece ...si bretonul ala parca duce un pic a copil dement.
M-am tuns pentru ca mi se pare ca imi modeleaza sau influenteaza un pic personalitatea. Cu cat sunt tunsa mai scurt cu atat sunt mai baietoasa si mai indrazneata si cu cat am parul mai lung cu atat sunt mai romantica si mai vulnerabila. Asa ca in primavara asta era cazul sa fim independente si sigure pe noi. Asta e si motivul pentru care sambata viitoare o sa merg singura la doua piese de teatru "Dulcea pasare a tineretii" si "Menajeria de sticla" si cu siguranta o sa-ti povestesc impresii.