marți, mai 09, 2006

obsesie

De cand ma stiu am cate o obsesie - mi se pune pata pe cate ceva. Obsesia poate sa dureze mai mult sau mai putin la mine si poate sa fie legata de ceva care-mi place sau de ceva ce nu-mi place deloc. Iar daca nu duc obsesia pana la capat nu-mi trece. Acum am o noua obsesie –pozele- De cand mi-am luat camera foto nu pot sa ma opresc din fotografiat, trebuie sa fotografiez ceva, nu conteaza ce anume si nu conteaza nici ca nu ma pricep deloc in a surprinde lucruri interesante. Am ajuns sa visez noapte ca fac poze iar dimineata aproape sa nu vreau sa ma trezesc din vis ca mai am niste poze de facut :D.
Plus ca daca ma apuc de un lucru care-mi place nu ma intereseaza ca sunt alte lucruri mai urgente de facut si nici nu ma gandesc sa fac o pauza sau sa imi mai ocup timpul si cu altceva. Nu ma preocupa decat obsesia mea prezenta...Problema apare cand am cate 2-3 obsesii de o data.

oglinda care ne arata viitorul



link

yam-yam

Duminica am fost la piata cu gandul sa-mi cumpar salatica ca de o saptamana nu mai gustasem si -mi place asa de mult cu ceapa verde, ulei, sare si un pic de otet. Dar de la salatica am ajuns sa-mi cumpar o multime de bunatati culminand cu jumatate de kg de de capsuni ...capsunoaie mai bine zis .. mari, aratoase si chiar gustoase. Si pentru m-am pus pe cheltuieli mi-am luat si cele necesare pentru ciorbica de cartofiori- specialitatea mea. Ciorbica de cartofi pe care o fac eu le depaseste cu brio pe cele ale mamei mele. Si cred ca intrece si ciorbica de pasare la gust.
Ca sa-mi fac salatica si mai buna mi-am luat si ardei "grasani", rosii si castraveti iar cand am trecut pe la fructe m-am incarcat cu banane, portocale si ananas. Si intr-adevar se merita sa iau fructe din banii pe care i-as fi dat pe danonele delicios si frutissima - nu atat de naturale pe cat sustin la televizor.
Partea buna ca am cu ce sa ma indop saptamana asta dar partea proasta ca am cheltuit mai mult decat imi permiteam luna asta si ca daca continui sa manac in felul asta fara sa fac miscare o sa ajung o mare-mare balena.
Dar sa trecem peste...capsunile sunt delicioase.

David Vela




link