vineri, mai 26, 2006

vis


raportul de tara al italienilor

Nu numai la noi se poate :D.

http://wdl.lug.ro/funny/EUROPE-ITALY.swf

o lume nebuna

Peste tot, la televizor, in fotbal, in politica, in societate in general observ acelasi lucru: o mare isterie, o dorinta nebuna de a face scandal, de a dramatiza orice lucru mic, de a amplifica partea urata a lucrurilor, de a acuza fara a tine cont de nimic.
Suntem vinovati pentru aceasta stare de fapt si in acelasi timp victime prinse in aceast vartej din care cu greu putem scapa. Dar nu vreau sa vb acum despre toata lumea si o sa ma rezum la acei jurnalisti formatori de opinii carora nu le pasa ca pot isteriza populatia prin exagerarile inspaimantatoare ale realitatii. Stiu ca oamenii de rand sunt atrasi de senzational si uita sa mai treaca prin filtrul ratiunii informatiile eronate cu care sunt intoxicati si iau totul ca atare. Ajung sa fie convinsi ca parerea lor coincide cu cea a formatorilor de opinie cand in fapt totul se datoreaza modului in care sunt expuse ideile de catre mass media si care au drept scop declansarea scandalului - religie nationala.
Din fericire exista si oameni care sesizeaza afirmatiile si intrebarile aproape penibile ale mass-mediei care exagereaza o realitate foarte usor de probat.
Sunt avizi de scandal si abia asteapta sa se intample ceva rau ca sa arunce avalansa de acuzatii fondate si nefondate asupra unor oameni pana la urma, oameni care pot gresi sau pot fi chiar nevinovati dar prinsi la mijloc sunt tarati prin noroi.Profita de orice prilej sa bage raca si isteria intre oameni. Mega scandalul gripei aviare e mai multe decat reprezentativ.
De mult la noi mass-media nu stie unde sa se opreasca .