miercuri, octombrie 04, 2006

Perfido Eolo



link

In ultima vreme...

In ultima vreme se tot ia curentul la noi in firma si stam asa minute intregi uitandu-ne unii la altii si intrebandu-ne daca mai are rost sa venim la serviciu ". Ne gasim totusi cate ceva de facut: unii se joaca sah, altii citesc carti, altii pleaca la plimbare prin imprejurimi iar eu ori ma joc fazan, biscuite si avioane ori ma apuc de desenat. Ultimele desene au fost suportul meu de creioane si cana cu Micky Mouse de pe biroul Popistasei.



In ultima vreme ma intorc tarziu acasa si nu prea mai am timp de mine, de spalat bluzele, de cumparaturi, de facut mancarica si abia deca imi mai gasesc o juma` de ora sa fac dus...nici macar descopera de luna trecuta n-am reusit s-o citesc.

In schimb, in ultima vreme, mananc numai pizza si shaorma si inghetata. De exemplu vineri mi-am luat o pizza prosciuto, duminica o shorma imensa (care se pare ca era mica), luni un mcflurry iar aseara o pizza traditionala delicioasa (cum n-am mai mancat niciodata). Asta nu e bine, simt ca incep sa ma cam ingras.

In ultima vreme nu mai stau pe forum si nu mai vizitez bloguri si nici la scris pe blog parca n-am spor si simt ca ma feresc de unii oameni sa spun anumite lucruri, ceea ce nu prea-mi sta in fire.