vineri, iulie 21, 2006

Valerie Sokolova




link

Stefano Vitale



link
N-am chef de weekend atunci cand n-am nimic programat. Daca ma duc la plimbare prin parcuri o sa fie tare cald in timpul zilei iar seara cand o sa se insereze o sa am impresia ca e prea tarziu de iesit pe undeva. La cumparaturi o sa ma duc duminica in Cora si probabil sa o dau o fuga si pe la piata sa vad daca au aparut ardeii capia si daca mai gasesc zmeura ca tare mi-e pofta dupa ce am mancat aseara o zmeurica mica si parfumata din varful unui tort.Mmmmm ...
Ei dar si eu acum vorbesc ca si cum n-as avea destule lucruri de facut in timpul meu liber : desenat,plimbat, fotografiat, citit, gatit si dormit...si visat, uitasem:P.

wtf?

Acum vreo saptamana si ceva un fotograf bun m-a contactat pe ym si m-a intrebat daca mai vreau poza cu palarioara. Si vazandu-i pozele reusite deja incepusem sa-mi fac iluzii ca o sa poata cineva sa-mi faca o poza draguta imbracata in fustita mea albastra si cu palarioara pe cap. Dar se pare ca operele de caritate nu exista, fotograful avea alte ganduri : se ne intalnim si daca ma place sa ma duc la el acasa sa-mi faca niste nuduri si apoi sa-mi face si poze cum vreau eu...hahaha...cica poze cu palarie nu poate sa puna la expozitie. Mda, frumos!
Am in continuare de tradus pentru un coleg care mi-a promis ca ma plateste in ciocolata...De o saptamana ma tot chinui si doar 25 de pagini am tradus din 68 cate sunt ca doar mai am si treburile mele de la servici si pe blog si cu pozele...Sunt cam stresata ca de obicei cand stiu ca am ceva neterminat si finishul se zareste undeva intr-un viitor cam indepartat.

iar poze :P



Am mai facut aseara cateva poze si desi nu mi-au iesit toate cum as fi vrut le-am postat pe blogul meu de poze

Susan Tolonen



link