miercuri, august 19, 2009

recenzie de vacanta

Saptamana trecuta am fost in vacanta, cateva zile la tara si alte cateva zile la Buzau. La tara, in afara de lenevit si citit, am facut cu mama suc de rosii, am ales miez de nunca si am adunat fasole din pastai uscate si, cel mai important, am vopsit tot gardul in alb si negru. In rest am cam tremurat de frig: sa ma fi vazut seara cu mainile si picioarele sloi si noaptea infofolita bine in plapuma grea de lana.

Acasa la Buzau n-am facut mai nimic, doar mi-am luat o rochie de nunta care trebuie dusa la scurtat ... si ce-am mai facut? Am condus masina prin oras cu destula pricepere, am vizitat-o pe Tanti Ilie si mi-a placut schimbarile pe care le-a facut, i-am vazut pe Daciana si pe Razvan, mi-am luat un un maiou roz-visiniu asa cum de mult imi doream, m-am ciondanit cu Dan si Elena, am fost la festivalul Timisoreana si am vazut Holograf si tare mi-a mai placut un baietel blondut din public care dadea din cap pe umerii mamei. 

Apoi la Sihlea m-am jucat cu cei 9 catei si 6 pisici, l-am cunoscut pe Nea Mitu, prieten din facultate a lu` tata si care desi si-a pierdut vederea se comporta ca si cum ar vedea, am fost pentru prima data acasa la nea Octavita si m-am dat in leagan si am facut o scurta vizita la nasii lu` frate-miu.