luni, iulie 24, 2006

René Milot





see more of René`s art

boala cumparaturilor

De cand am banii mei ma cam arunc la cheltuieli multe, mici si inutile ca si acum as suferi de o boala a cumparaturilor. Nu ma simt bine daca nu-mi iau cate ceva in fiecare zi oricat de mic si de regula dulciuri sau daca nu merg la supermarket cel putin o data pe saptamana. Chiar daca imi propun ca intr-o zi sa nu cumpar nimic ca am de toate acasa nu rezist sa nu intru in alimentara de la colt cand ma intorc acasa. Si asa incet incet se duce tot salariul meu pe o luna pe tot felul de nimicuri care nu folosesc decat sa-mi creasca colaceii la burtica si falcile. Ma rasfat prea mult ar trebui sa mai strang cureaua si sa-mi iau si eu un lucru care sa-mi ramana.

Giannina (fosta colega de care mi s-a facut dor) desi spunea ca are salariu mai mic ca al meu se mandrea ca atat timp cat a lucrat la Angelo Costa a reusit sa puna de o parte 26 000 000... iar eu niciodata n-am reusit sa strang nici un leut. Surpirza insa, luna asta chiar mi-au ramas ceva bani si ieri dimineata incepusem sa visez: ce-ar fi sa-mi iau o multifunctionala sau o tableta grafica sau un DVD player ca n-am mai vazut un film bun de foarte multa vreme.

Astfel gandind am plecat ieri dupamiaza la plimbare dar n-a trecut mult si mi-a venit ideea stralucita sa-mi scot banii de pe card asa sa-i am acolo la o adica daca am nevoie:D. M-am plimbat frumusel prin Gradina Botanica si hai si pana la Carrefour ca tot am anulat cumparaturile in Cora. N-am mai facut niciodata cumparaturi asa multe si m-am chinuit sa imi cumpar cat mai putine de mancare dar tot la salate sofisticate (Californiana de data asta) la crenvursti Cardinali si la inghetata am ajuns. Foarte buna inghetata de mere verzi la cornet...yam-yam, cred ca o sa mai dau pe acolo fie si numai pentru ea (desi stiu ca imi e imposibil sa nu cumpar si altceva).
Si da, uite ca mi-am luat si husa de camera foto pana la urma, super ieftina (130 000) si super frumusica si surpriza - o carte despre bazele photoshopului. Erau si cateva carti de gatit dar cam mari si nici nu m-am uitat la ele ca sigur erau foarte scumpe si stateam cu sulita in coasta ca daca tot am intrat in banii de multifunctionala sa cheltuiesc cat mai putin. Si mi-am mai luat diverse articole pentru plaja ca in ciuda nenumaratelor impedimentelor de genul complexelor vreau macar 3-4 zile sa merg la mare luna viitoare.
Ce pot sa mai zic acum ? Sunt fericita dupa sesiunea de cumparaturi de aseara.