marți, august 22, 2006

plecata la mare....

La noapte plec la mare si ramai singurel pana duminica seara. Sa fii cuminte, sa nu faci prostioare si sa te porti frumos cu toata lumea care vine pe la tine. Ideal ar fi sa le recomanzi tuturor ca in lipsa mea sa studieze linkurile aflata in josul posturilor mele mai vechi sau mai noi pentru ca toate merita o atentie deosebita . Sunt aproape convinsa ca vizitatorii nostri nu se uita niciodata pe linkuri asa cum nici eu nu prea accesez linkurile postate pe alte bloguri, desi sa stii ca de la o vreme am inceput sa mai intru sa vad de unde au mai fost pescuite frumusetile gasite pe ici pe colo.
Mie de fiecare data imi e greu sa aleg ce poze sa postez si tare rau imi pare sa las in umbra si alte minunatii de fotografii si desene care ar merita la fel de mult sa stea in prim plan. Sigur eu am unele criterii prioritare in alegerea pozei si mai am si chefuri. Imi plac culorile, desenele dulci, visele, zborul, copii, florile dar uneori ma atrag si lucrurile bizare dar nu foarte, depinde mult si de starea de spirit. Mi se mai intampla sa gasesc linkuri dragute dar sa nu am chef sa postez in clipa aia si sa trec peste ele si apoi sa regret ca le-am pierdut :P.
In fine, ideea e sa faci tot posibilul sa convingi lumea sa intre pe linkuri.
Pup u, pa!

Sophie Thouvenin

*petalele din visul meu
see MORE!!!!!

Dragul meu stii ce mi se pare mie ciudat? Conterul asta al nostru ne arata mereu blogurile de pe care pagina noastra a fost accesata si ip-urile userilor insa uneori suntem accesati si de pagini care nu ne au in link ceea ce mi se pare cu adevarat curios. Cum poate cineva sa intre la noi de pe o pagina care nu are nici o portita catre noi?!Sa fie conterul asta asa de "intelijnet" incat sa identifice blogul cu ip-ul userului care ne face vizita?!