duminică, martie 27, 2011

Mo Kelly

Dublin based artist Mo Kelly is one of Ireland’s young and hotly tipped emerging talents.
Her work is figurative and landscape based and is heavily inspired by new places and cities she has traveled to and the books and poetry she has read. 

Miss Kelly has exhibited nationally and throughout Europe and U.S. As both a musician and artist, Miss Kelly is steeped in the cultural and creative art scene in Ireland’s capital. Her work has been geared towards capturing the energy and style of a vibrant musically infused city that is constantly in a state of flux. 

Night time also features heavily in Mo's work, her fascination with the trickery of twilight on her landscape scenes brings an other worldly dimension to her paintings. Her use of gold and silver leaf highlighting this fascination with light and shape.

www.mokelly.com

primavara, despre parinti

Azi am vazut la Obor primul copac inflorit pe anul asta si cativa inmuguriti.

Melodia zilei: Nelly Furtado - I'm Like A Bird

E usor sa-i invinuim pe parinti pentru esecurile noastre dar poate ar fi mai bine sa ne punem in locul lor si sa vedem  ca si ei, ca si noi, au fost mereu la fel de neajutorati in fata greutatilor vietii si au facut ce au crezut ca era mai bine. De exemplu, eu as putea sa dau vina pe mama ca nu sunt o persoana cocheta pentru ca pe ea n-am vazut-o mai niciodata aranjandu-se sau as putea sa zic ca ai mei m-au cocolosit si m-au protejat prea mult si de asta nu sunt eu o persoana matura si realista ci raman mereu un copil visator si rasfatat. Acum eu as putea sa trec peste reprosuri si, constientizand greselile neintentioate care s-au facut, sa incerc sa indrept lucrurile. Problema apare insa atunci cand mama imi reproseaza ca nu-s matura iar eu imi iubesc imaturitatea pe care ea insasi a sadit-o in mine fara sa vrea. Pe de alta parte nefiind o persoana matura n-o sa am nici niciodata un job banos, n-o sa am niciodata casa cu gradina, nici familie cu copii. Ei, si ce mare lucru? Macar am visele si timpul sa visez.

Cert e ca un copil e greu de crescut si, desi crezi ca faci ce e mai bine pentru el, risti la un moment dat sa ti se reproseze o multime de lucruri la care nu te-ai fi gandit niciodata. Si aproape n-o sa-ti vina sa crezi ca, atunci cand iti critici copilul, el o sa vina sa te critice pe tine ca este asa pentru ca tu l-ai facut asa.