joi, octombrie 12, 2006

"tragedie"

Cum ma cam plictiseam eu asa in somnul meu pe scaun m-am hotarat sa fac un tur de bloguri ca de mult nu mai facusem unu. Si ce am observat: ca artistii mei au postat ceva poze dragute in ultima vreme, ca unii bloggari au scris cam mult si a trebuit sa ma rezum la a citi doar titluri, ca vreo 3 bloguri nu se mai misca deloc, ca Ana Maria e o tipa draguta, ca Mariko are alta adresa de blog, ca a revenit Mimi -surpriza - si - dezamagire !!!!!! - Nihasa nu ma mai iubeste si mi-a eliminat definitiv Siropelul din Blogroll. Stiu ca nu mi-l citea niciodata si nici nu se ridica la inaltimea popularitatii iepurasului cel roz si nici in cele 15 super bloguri n-avea loc dar... of...speram sa-si gaseasca un loc acolo la coada, sau inghesuit intr-un coltisor gri sau cu eticheta "aici nu se intra ", "caine bleg", "bebelusi plangaciosi", "antisex"...Dar asta e , trebuia sa vina si sfarsitul si Nihasa sa ia masuri radicale pentru a-si proteja marca. Siropul meu a expirat si ar fi nepoliticos sa-si trateze musafirii de vaza cu asa ceva! Of -of:((!

:D Ei acum si eu, sa ma necajesc pentru atata lucru!

Sancha Dean Biyan


link

mmmm...

Mi-e somn intr-una de vreo cateva zile bune, desi dorm suficient, si trec printr-o lipsa de inspiratie acuta. Ieri m-am jucat luxor 2 de dimineata cand am ajuns la servici pana seara cand am plecat si n-am avut timp sa postez nimic pentru tine . Din pacate , sau poate fericire, azi nu mai pot juca ca mi-a expirat si astept sa-mi pice din cer un luxor 2 cu crack cu tot.
In seara asta e programata o shormica delicioasa si atat...mi-e somn!!! Aseara am adormit cu Nicolaescu vorbind despre sanatate. Eu nu stiu ce au romanii cu el ca mie imi plac tare mult ideile lui de reforma. Si la fel si Tariceanu imi place desi opinia publica il considera cam depasit de situatie. Chiar sa fiu eu asa usor de pacalit din vorbe? Ei da, sa stii ca sunt cam credula si nu stiu de gluma si i nici sa glumesc nu stiu, poate sunt doar funny uneori cand par cazuta din copac.
N-am nimic de spus si iti spun ca n-am si maine poate o sa-ti spun acelasi lucru si poimaine la fel. As face pauza dar parca nu vreau sa te las sa-mi simti lipsa si nici n-ar fi frumos din partea mea sa te intoxic cu poze si iar poze fara pic de comentariu.