vineri, mai 05, 2006

Carle Maria Florencialink

Blog

Sunt intr-o permanenta pana de idei. Mi-am facut blog si l-am inundat cu poze (- daca nu sunt cate 3 la fiecare post nu merge treaba bine -) care sa acopere lipsa de inspiratie intr-ale scrierii.
M-am uitat si pe alte bloguri iar lumea scrie si mai pune si cate o poza eu pun poze si mai scriu cate un rand...

Apoi observ ca am tendinta de a o copia pe Irene dar desigur intr-un stil mult mai copilaresc. E clar ca n-as putea niciodata sa pun pe sirop poze bizare cu o anumita semnificatie care ar trebui descifrata...n-as fi eu...Pe net de gasit sunt o multime de imagini din astea dar parca simt repulsie fata de ideea de a le aseza alaturi de ingerasii mei. Pe blog la Irene imi par insa foarte reusite.

Nu sunt prea multumita nici de template-ul asta al meu cu fond bleu deschis desi la inceput eram incantata... pozele si textul apar mai frumoase pe un fundal alb. Si am si porbleme cu comentariile, la ultimele posturi nu-mi mai apar...iar cineva m-a anuntat ca mi-a scris doua comentarii iar eu n-am primit mail cum ar fi trebuit. Enigma! (mi-e cam lene sa o descifrez).

Ca tot sunt blogurile asa in voga Cristian Tudor Popescu a inceput sa selecteze si sa citeasca "citat" la Cap si Pajura pe Realitatea. Dintre emisiunile de seara pe asta o urmaresc cu interes aproape de fiecare data...Nu de mult nu puteam sa-l inghit pe acet Popescu dar acum ideile si comentariile lui imi sunt chiar dragi. Cu sigurnata si Hurezeanu il pune intr-o lumina favorabila.
Nu era postul meu daca nu faceam digresiunea asta.

sa fotografiem vise

Ce frumos ar fi sa se inventeze un aparat care sa ne citeasca visele in timpul somnului, sa fie capabil sa patrunda in subconstient si sa ne filmeze intregul vis iar noi cand ne trezim sa-l putem viziona si sa putem suprinde si analiza fiecare detaliu. Sau macar sa poata surprinde cateva cadre si sa ne luam apoi la intrecere care are cadrul/visul mai artistic, mai ciudat, mai palpitant si mai haios.