miercuri, ianuarie 31, 2007

Drew Gardner


link

Putea sa iasa mai bine dar iarasi m-am grabit si l-am mazgalit.

nedreptate

Siropel, iti marturisesc ca am uitat complet de tine, am uitat ca existi...ca - de fapt - ai nevoie de mine sa existi. Dar ce vrei, am avut lucruri importante de facut...lucruri pe care insa n-am de gand sa ti le dezvalui pana nu vor avea o finalitate certa.
In zilele din urma am vazut ceva filme Carlitos way, Exodus, Moartea domnului Lazarescu si ca de obicei am evitat sa vad filme bune alb-negru . Desi nejustificat filmele alb-negru imi sunt antipatice, mi se par urate si plictisitoare si clar - n-am rabdare sa le urmaresc daca nu sunt frumos colorate si daca nu-s facute dupa anii`90 - Casablanca si Chicago sunt singurele filme alb-negru pe care am avut rabdarea sa le vad si desi sunt bune nu m-au impresionat si n-am plans la ele - adica e de rau :). Filmul care nu ma face sa plang il categorisesc drept neinteresant:P. Cu alte cuvinte comediile nu prea-mi plac si daca ma intrebi ce comedie mi-a placut cel mai mult nu-mi vine in minte decat una singura - Ice Age I - care nu era film ci desene.
Si acum sa tragem concluzia...NU-MI PLACE SA TRAG CONCLUZII LA SFARSITUL POSTURILOR, DA?!
:Dhihi...am fost rea cu tine, hm? Si cu Irene la postul cu oglinzile...cel putin asa rezulta din raspunsul ei :(. Che sfortuna!