joi, august 17, 2006

Peter Callesen








link

YEEEEEE

Astazi 17 august 2006 este o zi mare pentru mine. Este ziua in care am terminat Luxorul dupa aproape un an de lupta. Merit felicitari pentru rabdare si insistenta. Multumesc publicului care a fost aproape de mine, mamei , colegilor, forumistilor si bloggerilor si sefei ca nu m-a dat afara :D sau mai bine zis ca nu si-a bagat nasu sa vada ce fac eu in timpul programului.

Mellisa Wang


link

Agonie si extaz

Ar trebui sa fiu foarte suparata azi dar uite ca nu sunt :P. De dimineata am trecut printr-o multime de stari, de la agonie la extaz si viceversa. Inainte sa plec de acasa am descoperit ca nu mai aveam banii de intretinere pe care ii schimbasem ieri sa-i pot da babutei. Asadar milionul meu a ajuns in mainile unui borfas in tramvai sau poate chiar pe strada. Si trebuie sa recunosc ca s-a descurcat excelent din moment ce eu n-am simtit nimic. Nu-mi aduc aminte sa se fi impins nimeni in mine, nici de aglomeratie in statie, nici persoane suspecte in tramvai doar acasa am vazut buzunarasul de chei pe jumatete deschis... dar am zis ca nu-i nimic, poate nu l-am tas eu bine... nici prin cap nu mi-a trecut ca am uitat sa scot banii de acolo si sa-i bag in portofel...Mda, s-au dus! Va trebui sa renunt la rochita pentru nunta si sa-mi platesc intretinerea...si cat ma chinuisem sa pun si eu un ban deoparte. Asta este, puteau sa mi se intample si lucruri mai rele...De exemplu azi cand am dechis computerul de la servici surpriza: totul era ca nou, am crezut ca fac atac de cord. Pozele mele,POZELE MELE, muzica mea :(( ...cineva a intrat si mi-a reinstalat winul fara sa-mi spuna?!... Am fugit repede in D, poate mi-a salvat tot acolo. Nu, nimic...nu se poate!!!!!...Si totusi Winampul este, sunt si messurile ascunse pe aici, si Bs-ul....dar pozele mele pe care le pregatiseam cu grija sa le scriu pe cd?! FLORINNNNNNNNNNNNNNNNNN!
:D Adminul imi spune ca el n-a facut nimic si nimeni nu putea sa faca nimic fara acordul lui, si atunci cum se explica? ! ...Ufff... uite pozele, uite si muzica, erau ascunse...fericire, multumiri....Acum hai sa ne vedem de treaba, sa intram pe blog ...dar de unde sa intram si explorerul e clean, nici urma de favorite...O nu favoritele mele:(( , linkurile mele mult iubite cum sa le mai gasesc acum?! Cauta Simona, cauta, CAUTA....hiiiiii...ia uitale aici mititelele....Uffff fericire....Lili lala!...
Ce bine...intru pe messuri, si aici totul apare ca recent instalat :P si cand dau sa-mi vad mesajele ia outlookul de unde nu-i...Outlookul, outlookul, unde-i outlookul?~~~ A uite-l, hihi haha dar outlookul e gol... Nuuuuuu, mesajele mele, moduli, kiturile.....ce ma fac?! FLORIN NNNNNN!
Uffffiiii, rezolvat si asta.... ce tragedie mai era daca chiar imi disparea tot, banii se mai fabrica dar pozele mele cu amintiri frumoase tare mi-ar fi lipsit.

Helene Terlien



link