marți, iunie 13, 2006

Jean James

blog

Jaime Zollarslink

Andrea Offermann


link
Vreau sa scriu despre lucruri frumoase...Mi-am indeplinit un vis, care zacuse mult timp in cutiuta mea de vise...Mi-am luat palaria si gentuta viselor mele albastre. N-as fi crezut ca le voi gasi vreodata dar uita ca atunci cand ma asteptam mai putin si cautam altceva mi-au aparut in cale. Le-am vazut, mi-au placut, ce ramanea de facut? Sa mi le iau acasa .
Abia astept sa ies la plimbare cu palariuta mea cea noua si sa intoarca lumea capul dupa mine "din ce secol a mai aparut si asta" ca desigur o sa ma imbarc si cu fustita mea albastra si lunga pana in pamant...Buuu dar tot trebuie sa mai astept un pic ca n-am sandalute :(( si tare greu imi gasesc ceva comod, sa-mi placa, sa nu fie nici prea joase nici prea inalte.
Ce ciudat ca pot niste accesorii sa ma faca fericita. De fapt nu cred ca lucrurile in sine ma fac fericita ci visele, senzatia de zbor pe care mi-o creaza palarioara, cerceii care-mi zangane in urechi, sandalutele ...desi as prefera sa alerg desculta...Toate strazile din Bucuresti sa se transforme in pajisti cu iarba moale, masinile in nori albi si pufosi trasi de unicorni inaripati, cladirile in palate de cristal ...Si toata lumea sa se imbrace in culori deschise, sa uite de negru, maro, albastru inchis si sa-si uite si pantofii acasa. :)

Heisuke Kitazawa

link
In statie la Mosilor o multime de gugustiuci isi dadusera intalnire la micul dejun. Prezenta oamenilor nu-i deranja deloc, isi vedeau linistiti de treaba lor ciugulind si plimband-se elegant de colo-colo.
In Tineretului si-au facut casa cateva rate salbatice iar acum au iesit cu puiutii mici pe lac. Se pare ca ghemotoacelor nu le-a trebuit mult sa invete sa pluteasca pe apa si sa inoate cu piciorusele lor minuscule...
Pestisorii la fel...isi fac loc printre fratiorii mai mari si aproape se bat pe frimiturile de chipsuri ce cad in ploaie de sus, de pe pod.
A plouat cu soare si a aparut curcubeul in fantana:)


Buna vreme de dormit. Acum cateva zile aveam insomnii iar acum as dormi in continuu...si as visa ciudatenii. Azi noapte de exemplu l-am visat pe Adita (Adrian Ilie) si pe Dana...Am visat ca imediat ce Dana nascuse o rapisera unii pe Milana (fata lor) si ei sufereau foarte mult si eu nu stiam ce sa fac sa ii ajut. Ma dusesem la ei sa aflu ce s-a intamplat de fapt si Dana incepuse sa-mi arate jucarioarele ei si sa-mi spuna ca le e asa de greu si ca uneori nici nu mai spera ca or s-o gaseasca...Eram foarte revoltata si nu intelegeam cum poate fi cineva asa de rau sa ia un copil abia nascut de la pieptul mamei. :) Visul ca de obicei n-are lagatura cu realitate, Milana trebuie sa aiba vreo 5 ani acum.
link