miercuri, martie 14, 2007

miss yaaa

Draga Siropel, sunt tare tista ca nu ma pot intalni mai des cu tine si nu-ti pot povesti banalitatile din viata mea. Abia peste vreo 2 saptamani imi voi pune si eu net in camera mea si voi putea sa mai caut poze frumoasa, din alea de care iti plac tie.

Lasand la o partea mica mea nemultumire sunt incantata ca a venit primavara si in fiecare zi mi se pare ca mai infloreste un copac. Acum ca sunt sigura si am trecut de o perioada mai grea simt mai intens frumusetea naturii. Chiar azi dimineata cand treceam prin piata Victoriei mi se parea ireal galbenul, rozul si albul florilor iar pe aleea Alexandu m-a surprins pentru prima data in anul asta mirosul copacilor infloriti.

De italiana m-am cam plictisit, am impresia ca stiu deja totul desi nu e asa. Marea mea problema e accentul si anumite cuvinte a caror literere se dubleaza. In fine, per ansamblu sunt incantata ca noii mei colegi sunt super finuti si ca am liber dimineata si pot sa fac ce vreau.

Ieri, de exemplu, am fost la cumparaturi si in sfarsit am reusit sa-mi gasesc niste blugi pe placul meu -de un bleu pe care l-am visat mereu- si n-am rezistat sa nu-mi iau si cercei albastri, si nu o pereche, ci doua. Unii sunt mici in forma de trandafir si cu o pietricia in mijloc si altii sunt foarte mari si rotunzi si au multe zanganele...Mda, ai ghicit, sunt happy!

Acum dupa ce termin de vorbit cu tine ma duc acasa sa mananc si o sa ma apuc de citit. N-am rezistat si am inceput sa-mi cumpar si noua colectie DeAgostini Art Gallery, nu-mi ajungea Atlasul. La inceput am zis ca nu ma mai bag la asa ceva dar cand am vazut primul numar m-am indragostit pentru ca da detalii prinvind viata, opera si tehnicile folosite de marii pictori. Ce interesant, nu?

Hai ca te las acum. Sa fii cumintel ! Pa