duminică, decembrie 24, 2006

ajun

E seara de ajun. Nici un colindator nu s-a prezentat la usa. Sunt singura in casa cu toate luminile stinse, doar monitorul mai arunca cateva raze pe canapea. Mama si frate-miu au plecat ...ei stiu pe unde... si m-au lasat sigurica sa fac pe "doctor stranamore" pe mess.
Suportul de brad nu-l gasesc. Cine stie pe unde sta pitit iar pe intunericul asta sigur nu-l gasesc nici in boxa nici pe balcon! Poate gasesc vreun ghiveci sa-l inlocuiasca ca alta solutie nu vad pentru bradul de Craciun. Si saracutul ce firav mai e! Nu stiu cum se face dar in casa noastra trag numai amarati din astia cu trei crengute subtiri si rare.
Zilele astea am umblat intr-una dupa cadouri cu pana de idei in buzunar si abia am gasit cateva mici cadouase...mici, da, ca mai sunt si zgarcita, nu numai neinspirata.
Maine plec la Sihlea la tataia si la unchii mei. Cred ca lejer se implineste anul de cand n-am mai dat pe acolo si mi-e dor intr-un fel de ei .Abia astept sa stam la masa la o fripturica de porcusor la gratar.Mmmm si trebuie sa ma si laud ca azi am tinut si eu post ca sa savurez bucatele mai cu pofta de maine in colo.
I rest n-am mai facut nimic...nici macar de camera web primita in avans de la mosu nu m-am putut bucura ca n-a instalat-o frate-miu cum trebuie si nu-i mai dam de cap. Asa ca Maria Craciun ! Siropel si mai vorbim cand ne gasim.