vineri, iunie 18, 2010

Shira Sela



link

Sfarsit de serie

Si in sfarsit Lost s-a terminat cu un final deplorabil, un final care ar putea fi integrat si intr-un scurt metraj sau intr-un desen animat si nu se explica in nici un fel de ce au avut nevoie de 6 sezoane ca sa ajunga in "rai". 

Dupa jumatate de an am terminat de citit si cele 6 volume Dune si una peste alta a meritat . Desi la inceput asa pare, Dune nu e o carte usoara si sunt sigura ca unele chestii mi-au scapat dar n-o sa stau prea mult sa meditez. Daca nu-s mentat si nu-s in stare sa cuprind tot de la prima lectura  si sa trag concluzii adecvate sa-mi fie de bine  :).

Iar azi am terminat cursurile de pictura pe anul asta. Am facut ceva lucrarele si abia le-am carat pana acasa. Nu sunt ceea ce mi-am dorit dar totusi tin la ele asa, pline de culoare si pe alocuri neterminate, cum sunt. Mi-am dat seama de asta abia acum, cand le-am insirat pe pat una peste alta, sunt o parte din sufletul meu doar. O sa ti le arat curand si sper sa nu fii prea critic ca eu nu suport critica dupa cum bine stii :).