vineri, iunie 09, 2006


Doua bloguri dragute in spaniola:Nicoletta Ceccoli
linkroselino's Gallery

carla nazarethCarla blog

Camille Rose GarciaCamille galleries

TV

Ce am mai vazut eu la televizor...
- o parte din Oscarul modei pe Rai uno. Colectia lui Armani mi-a placut cel mai mult.
- un film despre transsexuali pe Reality Tv care mi-a placut. Mai toti cei care isi spuneau povestea nu ziceai ca sunt barbati, erau niste fete absolut normale si chiar dragute...Cativa au incercat sa explice ca nu e vorba doar hormoni (problema ar fi fost simplu de rezolvat in cazul asta) e vorba de aceea zona a creierului care ii face pe acesti barbati sa se simta fete. In urma unor cercetari s-a demonstrat ca acea zona a crierului unui transsexual este asemnatoare cu cea a femeilor si nu cu a barbatilor cum ar fi trebui.(Desigur nu am inteles prea bine, probabil ar trebui sa studiez un pic, dar ma gandesc ca totusi ar putea sa aiba dreptate).
Unul din ei zicea ca in clasa 3 s-a dus si a intrebat-o pe maica-sa de ce pe el nu il alearga baietii din clasa ca pe celelalte fete? Asta m-a facut sa ma gandesc ca oamenii astia chiar se simt fete si nu se pot vedea ca niste barbati iar noua, care suntem normali, ni se pare incredibil ca ei se simt altfel decat sunt.
- documentare despre Moise si exod, despre mumii descoperite in China, despre Cleopatra si orasul ei scufundat, despre monstrul din Loch Ness...
- stiri, stiri si iar stiri ...si secvente din talkshowuri