miercuri, aprilie 26, 2006

...cu gandul la mare


Mereu mi-am dorit sa am lopatelele si galetusa mea de plastic si sa ma joc pana la apusul soarelui in nisip ... Sa am marea mea, sa nu ma deranjeze nimeni cand imi construiesc castele si sa nu ma vada nimeni... doar pescarusii si scoicile...sa fiu singurica in lumea mea.


De fiecare data ma uit cu dragoste la jucariile care-mi zambesc din vitrinele magazinelor de plastic dar stiu ca n-o sa le am niciodata...nici nisipul, nici marea, nici pescarusii...


link

DJ-IZ

DJ-IZ is musical and multifunctional, one of the 'hot sellers' in the United States and in Europe DJ iZ sings and raps in his own language and you can compose and store hundreds of tunes yourself. He turns his eyes, pricks up his ears and turns his horn whenever the (self-made) mixes are being played. In addition his horn also flashes various colours to the music. Connect your MP3 player, Ipod or other music devices up to DJ iZ and see how he moves to the beat of the music.

link

Julie Heffernan

Self-Portrait as Agnostic 2003


see more

lipici

O sa fiu "modesta" si o sa ma declar o persoana de treaba iar oamenii pe strada simt asta. Daca ma alfu pe strada inconjurata de o multime de oameni iar cineva are o intrebare de pus nu stiu de ce eu sunt prima abordata ca si cum eu as fi pusa special acolo ca sa ofer informatii:)) . Poate ma vad asa inofensiva si dispusa cu adevarat sa ii ajut. Si intr-adevar imi place sa le dau indicatii mai ales cand e vorba de autobuze, tramvaie, statii , strazi... Le raspund ca si cum ne-am cunoaste de mult si e de datoria mea sa-i aduc pe strada cea buna ca pe niste fratiori rataciti.