duminică, mai 09, 2010

Anna Hurtig


link

alt fel de weekend

470 de poze se copiaza in calculatorul meu chiar acum, tematica lor fiind excursia de weekend pe Transfagarasean pe care am facut-o impreuna cu ai mei colegi de munca si din care abia m-am intors de o ora. Chiar daca genul de iesiri cu bautura, dansuri si stat afara la frig nu e genul meu mi-a prins bine aerul de la munte, ideea de comunitate, friptura la gratar si focul de tabara. Friptura mai ales "m-a dovedit", cum spune Monica, desi poate ca as fi mai mancat daca nu as fi fost constienta ca nu era spre binele meu.
Intamplarea a facut ca tocmai ieri sa se desfasoare un raliu pe Transfagarasan si in felul asta am putut pentru prima data in viata sa vad cum e sa stai pe marginea drumului in asteptarea masinilor de curse care iau curbe in viteza. Nimic deosebit doar teama ca ar putea oricand pilotul sa piarda controlul si sa intre in tine - spectator.
Imi amintesc ca pe vremuri mai urmaream si eu formula 1 ca aveam un pilot preferat - Riccardo Patrese - si mereu ma intrebam cum o fi sa stai pe marginea pistei si sa te uiti la masini cand poti mult mai bine sa vezi ce se intampla din fata televizorului. La fel si la fotbal, totul este mult mai clar la televizor. Dovada ca nu stiu cati participanti au fost si cine a castigat la raliul nostru.
In concluzie in weekend am avut parte de o experienta draguta.