vineri, iulie 07, 2006

BLUE VIOLIN - sange albastrufoto by Gareth James

link

Rossanigo Mattialink

stuff

N-am timp si totusi ma plictisesc. La servici imi obosesc ochii pe monitor iar acasa pe televizor iar in pauzele de tramvai, autobuz si mers pe jos aproape ma minunez cum de pot sa stau inchisa atata timp sorbind lumina artificiala. Cred ca vreau concediu! Problema ar fi ce fac cu acest concediu? Lasand la o parte faptul ca n-am cu cine sa merg nici la munte nici la mare exista si numeroase alte impedimente dar sa schimbam subiectul.

Mi-au placut aseara Jocuri de la Saint-Tropez. Mi-au adus aminte de vremurile cand ma uitam pe TVE si se intreceau diverse scoli din Spania in jocuri de genul asta cu taurasi. Pe atunci am descoperit ca "zanahoria"- un cuvant care tare ma mai amuza se traducea morcov. :) Am vazut tot concursul, mai putin finalul (cum spuneam, n-am rabdare sa duc lucrurile pana la capat) si m-am bucurat, cum era si firesc, cand i-am vazut pe craioveni in frunte de fiecare data.

Butonand mai departe am redescoperit Super Quark pe Rai Uno. Cel mai tare mi-a placut povestea unor indivizi dintr-o specie de pasari care si-au etalat inteligenta in a prinde peste cu momeala. Filmuletul prezenta cateva rate care primeau mancare de la oameni - paine inmuita- in apropiera unei balti de peste. Pasarea aflata in apropiere a observat ca frimiturile care ajungeau intamplator in apa atrageau pestii la suprafata, acestia hranindu-se cu ele. Atunci ce s-a gandit ea? Sa ia in cioc o bucatia mica de paine si in loc sa o inghita sa o aseze pe suprafata apei, unde obisnuia sa se hraneasca ca si celelalte pasari din specie, si sa prinda peste. :)

Emisiunile ca emisiunile dar ce-mi mai place reclama de la PEUGEOT 207 - > vezi aici . Hi hi hi :))