vineri, iunie 16, 2006

Paradis

In iarna, cand am trimis colegilor mei din Italia pozele cu marea inghetata au concluzionat cu totii ca Romania trebuie sa fie o tara frumoasa care merita vizitata. Si totusi daca Dinu Lazar nu si-ar fi folosit bagheta magica niciunul din colturile astea de paradis nu ar fi aratat asa .


Ana Ignatieva

more fairies
Miercuri va fi o zi grea. Va trebui sa ma imbrac frumos si sa ma pregatesc pentru a fi centrul atentiei, si nu pentru ca as avea ceva de zis (ar fi fost de mirare) sau ceva interesant de prezentat, ci doar pentru ca va trebui sa-mi servesc colegii cu prajituri. Pentru prima data in cei 24 de ani pe care o sa-i implinesc voi fi centrul atentiei ... Cat am zis ? 24? Hm, ciudat, cred ca ceva nu e bine... Asta ar insemna ca pana acum am avut 23? Si totusi numarul asta nu-l recunosc desi de multe ori l-am avut pe buze in acest an. Nu-mi aduc aminte cand sa fi implinit 23 de ani...si nici 22....si parca niciodata n-am avut 20... Cred ca am fost indusa in eroare, numai 18 ani imi amintesc sa fi implinit anul trecut cand am primit o rochita de vara si un lantisor de la mama. E clar...cineva face misto...ori mi-a furat anii ori pur si simplu m-a pacalit ca as fi mai mare decat sunt si eu am luat-o de buna.
In fine, indiferent de varsta, e ziua mea si n-am cum sa scap de pupacit, de la multi ani si nici de invitatul colegilor la prajituri care mi se pare partea cea mai grea din toata povestea asta. N-am ce sa fac , a venit si "examenul "asta dar o sa treaca repede....din fericire :D. Trebuie sa-mi fac curaj ...si oricum se putea si mai rau...Ce-ar fi fost sa am un tort in fata cu lumanarele aprinse in care sa suflu si toata lumea din jur sa-mi cante la multi ani ...Cu siguranta as incepe sa plang si as fugi ingrozita la baie cum faceam si atunci cand i se canta la multi ani fratelui meu. De fapt atunci ma inchideam in camera si plangeam pana se gandea mama sa vina sa ma consoleze...Mi se pareau toti niste monstri cu ochii atintiti asupra mea, cantand o oda a mortii:D (fascinant, ce sa zic!).
Sunt terorizata de idee de a fi centrul atentiei si desi indiferenta e grea o prefer de mii de ori.