marți, mai 05, 2009

Raquel Aparicio


link

ilisim news

Daca n-ar fi fost vreme instabila si insotitorii n-ar fi fost atat de comozi, as fi incropit poate un gratarel de 1 mai si as fi putut sa studiez in tihna sculpturile in  piatra de la Ciolanu. Dar macar am fost sofer mare parte din drum iar in weekend am condus fara nici un stres pana la tara si inapoi. Dar prin Bucuresti nu ma incumet, nu inca, desi buburuza mea face un an iar eu am carnet de vreo 3 .

La tara vremea iarasi mi-a stricat planul caci pozele in natura nu-mi ies cu vant si nori si cu atat mai putin cu stropitoarea deasupra capului. Asa ca am stat cuminte in bucatarie unde tataia a facut focul si am lenevit ca o pisica citind Lorelei in patul in care cu ani in urma intindeam casa papusilor.

Pacat de nume caci modul in care scria Ionel T. asta nu-mi place deloc, atatea epitete si metafore incalcite pentru ca la final sa-ti dai seama ca de fapt n-a spus mai nimic tot romanul. Acum am sarit de la Jurnalul National la Adevarul. Coliba unchiului Tom e prima carte din colectie care-mi merge la suflet, lasand la o partea Anna Karenina si Shogun pe care le-am citit si mi-au placut cu alta ocazie.

Si de la carti sa trecem la muzica si nu oricare ci aia din anii `90. Pentru muzica de acum parca nu am suflet dar ia sa-mi pui Romantic World, Electronic Pleasure, Flying High sau Right in the night si sa vezi ce ma incalzesc.