marți, august 08, 2006

David de Ramon
link

pentru ca...

De ce pe blogul meu pun numai poze, m-a intreabat un forumist. Pentru ca imi plac mai mult desenele si fotografiile decat imi plac cuvintele, imi place sa privesc si sa ghicesc mai mult decat sa citesc si sa interpretez . Nu vreau ca blogul meu sa fie incarcat numai cu vorbe in vant, exprimari nepotrivite si o multime de greseli de tastare sau ortografie, vreau sa aibe in el si un pic de magie, un pic din sufletul unor artisti poate necunoscuti putinilor mei vizitatori din lipsa de timp sau rabdare...si de ce nu, si un pic din sufletul meu.

Andrice Arp


"Scriem, scriem, scriem de zor!"
clic

planuri de vacanta

Ia sa ne gandim, ce-o sa facem noi in vacanta?! E posibil sa mergem 4 zile la mare, e posibil sa stam cateva zile la tara la tataia, e posibil sa mergem si la unchii nostri de la tara cealalta, poate mergem si la padure sau iarba verde si ne uitam la ceva filme...a si desigur, dormim in camera noastra cocheta de care ne este foarte dor...Apoi trebuie sa ne pregatim de nunta lui Serban si o sa trebuiasca sa ne cumparam o rochita frumoasa de printesa, cum ne place noua. O sa colindam mult prin magazine, or sa ne placa o multime de rochite prea scumpe etalate prin vitrine, dupa care o sa oftam indelung: suntem prea mici de inaltime, nu avem mijlocelul subtire, pantofi cu toc de cenusareasa nu putem sa incaltam, sa valsam nu stim, fat frumos nu vine sa ne ia in caleasca trasa de cai albi si atunci visele noastre se topesc si coboram cu piciorusele pe pamant, suntem niste ratuste urate fara de speranta :(.Of, am tot exersat pespectiva si corpul uman si tot nu-mi ies desenele cum ar trebui.

how time flylink

telefoane anonime

Grrrrr....m-am enervat azi dimineata ca in loc sa ma trezesc frumos la 8, cum sunt obisnuita, m-a trezit telefonul la 7:30 si tocmai cand visam ceva interesant. Am vrut sa ignor sunetul enervant care-mi invadase urechile (cine putea sa ma sune asa devreme?) dar apoi mi-am zis ca cine stie ce urgenta este si aveam sa regret mai apoi ca n-am raspuns. Dar nici n-am apucat sa zic bine un alo somnoros ca interlocutorul meu deja inchisese. In fine, poate realizase ca gresise numarul si nu-mi ramanea decat sa incerc sa mai adorm vreo juma` de ora.Aveam planuri mari se pare caci numai dupa 5 minute telefonul suna iar si raspund. De data asta o voce neutra, nici de fata nici de baiat, banguieste ceva aproape indescifrabil ori "am gresit" ori "ai grija" si inchide. Misto, acum sa vezi ca ma urmareste vreun obsedat (sexual, cel mai probabil :D)...dar de unde si pana unde sa aibe numarul meu de mobil? Cui i-am dat eu in ultima vreme numarul, ca toti cei care-mi stiu telefonul par oameni de bine si n-ar face glume din astea? A treia oara cand suna il iau tare: "ce vrei, mai ai de gand sa suni mult?" -Da, spune o voce de copil "spune-mi cine esti si ce vrei" - Inchide si nu mai suna. Numarul de la care am fost apelata este 021/3206737 . Concluziile mele ar fi ca imediat ce parintii au plecat la servici un copil care n-are ce face in vacanta s-a gandit sa consume impulsuri pe mobile si a nascocit un numar care din intamplare este chiar al meu. Daca mai suna stiu ce fac, nu mai raspund deloc :P - tactica cea mai buna pentru a scapa de el, care la mine nu functioneaza daca e aplicata de altii - .