marți, august 15, 2006

Grrrrrrrrr...... de o zi intreaga ma tot chinui sa pun si eu o poza si nu reusesc :((. Ce-as mai injura un pic blogspotul asta, numai ca eu nu pot sa injur, nu pot deloc, chiar de m-as chinui . Cand eram mica altfel stateau lucrurile, nea Balan ma invata sa injur la greu cand venea sa joace carti la tataia si deja frate-miu imi cam stia de frica ca mereu ii ziceam: " tuti dunezeu` matii de baiat :)). Mda tare rea mai erau ...m-am repezit si in parul educatoarei (si de suparata ce eram pe ea o saptamana n-am mai dat pe la gradinita) si in parul invatatoarei, si mereu il injuram pe Silica, un baiat de pe ulita, ca era cam obraznic . O data m-am luat la bataie cu el si m-a muscat de mana pana mi-a dat sangele si m-am dus plangand la tataia. Dar pe cat de tupeista eram atunci pe atat de bleaga sunt acum cand chiar as avea nevoie de mai multa agresivitate.
O alta zi de stat degeaba. Numar zilele pana la vacanta...din ora in ora imi fac calculul: mai e si azi, maine, poimaine... clipele par mai lungi astazi... in birou sunt singura si fara ocupatie... nu se mai intampla nimic, absolut nimic, nici macar sa zic ca ma apar de muste nu pot. Vara asta chiar ciudata, nici nu stiu sa ma fi ciupit vreun tantara iar de bazait doar doua muste au indraznit pana acum.
Buuu...nici idei nu mai am, unele chestii ma feresc sa ti le zic si nu stiu de ce, in fond nu-mi pasa sa se stie ceea ce gandesc despre diversi oameni si situatiile in care sunt pusa. Uneori nici eu nu stiu ce vreau si ce cred de fapt, exista prea multe contradictii in gandurile mele si nu pot spune despre nimic ca e alb sau negru si nici gri nici colorat nu este, nici macar incolor. Are o culoare necunoscuta pe care nu o pot percepe dar stiu ca exista.

Mda, sunt plictisita...