miercuri, august 16, 2006

lacrimogene

Ascult niste muzica arabeasca acum. Abia astept sa ma duc acasa sa ascult muzica si sa dansez in dormitor la mine ca aici la servici nici n-am boxe nici nu indraznesc sa ma desfasor . Deja ma visez imbracata in valuri si cu zorzoane pe mine precum odaliscele din harem.La fel ca si muzica latino imi plac ritmurile astea dar nu si tot ce inseamana manea si muzica latino in limba romana.

Tare mult mi-a mai placut telenovela aia cu Jade. Nu stiu daca vreuna din telenovelele mexicane, venezuelene sau argentiniene se pot compara cu novela asta. Totusi nu stiu daca as avea aceeasi rabdare sa o revad asa cum fac cu Inger Salbatic, o telenovela originala si totusi tipica. Hai nu mai rade stiu ca am vazut cam multe telenovele la viata mea, la fel de multe ca si desenele animate de pe italieni dar acum nu ma mai uit, am alte preocupari ....la fel de utile. :D...Apropo de desene, mi s-a terminat arabeasca mi-am pus Cristina D`Avena- Sailor Moon petali di stelle....Gata inceteaza, nu mai arunca cu rosii! Ce crezi ca daca tu asculti rock sau altceva esti mai inteligent sau mai bun :P?!

Cali Rezo


Cu ceva timp in urma am stat in dubiu daca sa-ti arat sau nu desenele lui Cali si am pierdut linkul. Dar mi s-a intiparit in minte parul asta lung, nesfarsit, iar acum imi pare bine ca l-am regasit.
:P si am pacalit si bloggerul care in continuare nu vrea sa-mi faca pe plac...dar cu mine nu-i merge!

link

kiss-kiss

Siropel daca fratiorul tau Blogger tot sa incapataneaza sa nu accepte poze nu am alta solutie decat sa-ti scriu. Sper ca-ti placa hainuta noua pe care ti-am lucrat-o astazi. Daca esti cuminte si rabdator Simona o sa-ti mai faca si alte lucruri frumoase si poate o sa te si reboteze dar toate la timpul lor.
Stii, mai devreme am fost jos la economat sa-mi iau papica si am gasit si niste ciocolatele mici cu nuca de cocos de care-mi plac mie. In timp ce mancam mi-am amintit de ciocolatelele kiss-kiss care aparusera dupa revolutie...mmmm, ce bune mai erau! As fi mancat intr-una numai ca nu prea voiau ai mei sa ne cumpere. Ne luau mereu ciocolata alba si din aia cu gust oribil de la rusi, ziceai ca e expirata de ani. Nici la banane nu prea aveam acces dar stiu ca kiss-kissul de banane ma faceau sa cred ca trebuie sa fie un fruct tare bun. Cand am vazut ca unchiul meu le adusese verilor mei banane din Turcia tare invidioasa am mai fost , nu mi se parea corect ca ei sa poata manca delicatesuri iar eu si frate-miu nu. Dar cand in sfarsit mi-au dat si mie sa gust am zis ca n-o sa mai mananc in viata mea asa porcarie insa uite ca incet incet a inceput sa-mi placa.
Observi ca sunt cam obsedata de mancare. Fac ce fac si iar iti povestesc ce-am mai mancat si ce-am mai gatit bun."Ata ete", ce sa fac daca mancatul este una din bucuriile vietii mele?!:)