sâmbătă, iunie 14, 2008

Anna Mei



link

shopping

Am impresia mereu ca ma imbrac cam naspa, ca n-am si eu niciun lucru dragut in sifonier iar cand merg la cumparaturi nu gasesc nicioadata ceva care sa-mi placa. Nu stiu cum reusesc fetele astea dragute de pe strada sa-si gaseasca haine. Pe de alta parte eu nici nu vreau sa cheltuiesc prea multi bani pe din astea iar prin magazinele de fize nici nu intru, toate bluzele sunt prea scumpe si prea urate.
De incaltat la fel, mi se pare ca n-am desi la intrare si supat adidasii, papucii si pantofi, se ingramadesc in dezordine. Dar nu, nu merg, mi-ar trebui ceva mai elegant dar daca-mi iau ceva mai elegant sigur n-o sa pot sa merg cu  ei.
Si ce masuri iau? Niciuna, inca ma mai imbrac cu haine din liceu si facultate. De exemplu, am o rochita de casa din clasa a IX-a, am primit-o de ziua mea de la mama si chiar si acum imi face placere sa stau in ea. Tin minte ca tot campionatul mondial din 1998 i-am tinut pumnii lui Adi Ilie din fata televizorului imbracata in rochita asta. Hm, da, cred ca o sa aiba o viata lunga tinand cont cat de multe haine imi cumpar eu.
In principiu toti banii mei se cam duc pe transport, chirie, mancare (cam multa ce e drept) + cateva reviste si mai nou pe rata la masina. Iar haine - lasa ca se poate si fara!