sâmbătă, mai 16, 2009

Floriana Barbu



link

weekend placut

Aseara am fost la expozitia colegilor mai mari de la Scoala de Arta. Multe din lucrari le vazusem expuse in atelier si nu mi se parusera cine stie ce dar asa inramate aratau chiar bine.

Si ca sa recuperam ora de lucru de ieri, profu` ne-a reunit azi dis de dimineata in Parcul Carol la peisaj. De facut n-am facut noi mare lucru dar a fost placut sa stam in natura si sa fugarim creionul si pensula pe hartie. Cand e vorba de schite profu` mereu ne zoreste asa ca mai toate desenele  sunt niste mazgaleli neterminate.

Dupamiaza mi-am petrecut-o uitandu-ma la un film din 2008 cu niste vampiri sexy  - Twilight. Nu se poate spune ca e film bun dar mie mi-a placut. Iar in seara asta nu stiu ce-o sa fac dar de vizitat muzee n-am chef si nici n-am cu cine. Imi place sa stau aici cu fereastra dechisa in apusul soarelui aruncand cate un ochi in curtea vecinilor care or sa tina chef toata noaptea in curte. Sunt chiar amuzanti, numai babalaci simpatici la 50-60 de ani care danseaza de mama focului twist si latino si sunt tare fericiti. :)