joi, mai 18, 2006

aBRAcaDABRA

Abracadabra mare magie, abracadabra vrajitorie...Mii de prieteni, jocuri, bucurii, pentru cei mai isteti copii, cantece vesele, prajituri asortate...toate acestea vor fi-n realitate, cuvantul magic daca-l vei rosti: ABRACADABRA...

Parca asa era...

si pozele Leannei

Leanne Talbot
Imi plac atat de mult culorile
Ce flori frumoase...mmmm...Fetele s-au bucurat cand le-au primit dar nici una nu s-a gandit ca au nevoie si ele de apa...saracutele... pe caldura asta.Pacat ca nu am aparatul foto la mine, asa cum le-am aranjat in sticla mea de plastic taiata la gura le-ar prinde bine o poza.

Jeff Spackman


alte desene dragute
Naspa sa fii indispus... ajungi sa spui lucruri nepotrivite oamenilor care te iubesc , sa scrii lucruri triste pe forumuri, sa nu mai poti sa urci nici 3 trepte fara sa simti oboseala, sa nu poti sa mai citesti nimic seara...doar sa zaci pe un colt de pat. Din fericire exista si solutii: ciocolata aerata. Cate tabletele am papacit? Pai sa fie vreo 12 aseara si vreo 10 azi si uite-ma superwoman...dus, sunat, vorbit, ras si topait...Ar fi fost firma pustie fara mine alergand de colo colo si zambind la toata lumea. Si ce fata haioasa facusem cand m-a anuntat adminul ca mi-au blocat astia adresa de outlook ca am trimis arhive de 20- 40MB cu poze. :P Mi-au blocat-o si eu ce fac acum? Da-le telefon Florin si spune-le sa mi-l deblocheze:(( !!!!Nu mai fac, o sa fiu cuminte si o sa trimit numai mail-uri de 5 MB :)).

Dan Pausol

Iubesc poza asta de pe webshots