duminică, iunie 03, 2007

Stephanie Pui-Mun Law
Am oftat neincetat privind desenele Stephaniei.

fugi- fugi alearga-alearga ...canta si danseaza

Ca am fost la concertul lui George Michael si ca m-am inscris la cursuri de dans nu ti-am spus.
Am fost foarte stresata in ziua concertului , imi era frica ca nu voi reusi sa ajung pana in ora 6 pe stadion si ca, ajungand in intarziere, nu voi mai fi fost lasata sa intru. In marea mea teama mi-am luat inca o jumatate de ora de la serviciu si pe la 5 am luat-o la goana spre metrou si am zis sa cobor la nicolae grigorescu - ca asa tineam eu minte ca se ajunge la stadionul national- si m-am trezit intr-un loc totalmente necunoscut. Si alearga si intreaba pana cand un nene care motaia la semafor m-a lamurit ca faceam mai bine daca coboram la Titan si ca singura solutie era sa iau 102 trei statii si apoi 335 si apoi stanga la diham. Se facuse sase fara zece cand abia coborasem din 335 si fugi- fugi, alearga-alearga pana in fata stadionului unde jandarmii se cam aparau de muste.


La poarta 10 era aglomeratie...si abia atunci mi-am dat seama ca UHHHH! reusisem. Faza tare era ca ma sunase farate-miu sa-mi spuna ca el era blocat pe E 85 unde avusese loc un accident si mai devreme de 8 nu avea cum sa ajunga. Mi-a venit insa inima la loc cand un jandarm (care de alfel nu m-a controlat si nici biletul nu mi l-a rupt) mi-a spus ca se putea intra oricand... Bine frate, eu imi dau sufletul aici sa ajung la 6 si tu-mi spui ca se poate intra oricand! Ca sa nu mai spun ca mi-am lasat umbrela acasa informata fiind ca nu aveam voie cu umbrele si de fapt toti cei care le-au avut au putut intra cu ele...


Apoi - dupa ce mi-am sters frumos scaunul si m-am asezat a inceput ploaia...Din fericire am avut o sacosica la mine si mi-am pus-o in cap dar n-a fost suficient si a trebuit sa ma apuc sa caut sacose prin tufisuri :D si am gasit vreo doua care pareau curatele: una mi-am pus-o pe spate ca pelerina si alta pe fund :D. Paream doar scufita alba, nimic altceva.

Prea multe detalii n-am sa-ti dau despre concertul propriu-zis doar ca ploaia a trecut repede si la 9 a inceput showul cu terenul pe jumatate gol si spectatori sgribuliti presarati prin tribune.

Scena mi-a placut la nebunie la fel si prestatia lui George Michael - arata, dansa si canta impecabil. Chiar si piesele care nu-mi placeau cand le ascultam acasa acolo pareau superbe. Pacat insa ca publicul nu prea stia versurile si nu canta cu el - oarecum ciudat pentru niste hituri ca ale lui. Abia la ultimele 2 piese Careless Whisper si Freedom s-a creat o "atmosfera Depeche Mode" toti erau cu mainile pe sus si cantau mai mult sau mai putin bine. De fapt ce pretentii am de la altii :P cand chiar eu nu stiam o fraza intreaga din cantecele alea dar macar m-am revansat batand din palme si bataind tot timpul.

Dar lasand criticile la o parte a fost SUPERB si mai vreau concerte...poate Pink si Julio Iglesias. Rolling Stones nu, pentru ca spre rusinea mea habar n-am cine sunt si ce canta.
In alta ordine de idei, ieri am inceput dansurile. Ionut m-a insotit si am invatart primi pasi de rumba si vals vienez de la o dansatoare profesionista care arata traznet si danseaza pe masura. Ieri am fost dezastru, azi insa parca a mers mai bine dar nu si din punct de vedere al febrei musculare capatata la maini, spate picioare si talpi (capul se pare ca a fost scutit :)).