miercuri, noiembrie 22, 2006

Maggie Taylor


link

lactate

De cand ma stiu nu mi-a placut laptele batut si branza si tin minte ca mama ma indopa zi de zi cu Sana din sticle comuniste pacalindu-ma ca o sa mi se intareasca oasele si-o sa pot alerga ca ceilalti copii. Cat priveste branza n-am inteles niciodata ce-or fi gasind ai mei in macaroanele cu branza...cu cat mai multa branza. Auzi, BRANZA, CASCAVAL, LAPTE BATUT ce cuvinte urate...brrrr!
Noroc ca a venit revolutia si au descoperit si romanii nostri iaurtul :). Cei de la Danone ale caror reclame le vazusem pe italieni cu mult inainte sa apara la noi m-au facut sa devin dependenta de danone delicios. Faceam ce faceam si la cateva zile se trezea mama ca iar am luat "iaurt din ala plin de coloranti ca si cum n-as fi avut in frigider oala de lapte batut de tara" de care taica-miu nu se putea lipsi.
Cand am descoperit activia cu musli am zis gata ma reprofilez ca iaurtul asta sigur n-are coloranti dar e la fel de bun si n-are nici in clin nici in maneca cu laptele batut simplu. Dar n-a tinut, au trebuit sa ma invadeze reclamele cu frutissima si sa ma reintorc la "dragostea" mea - iaurt dulce.
Nu cu mult timp in urma am renuntat si la frutissima ca am vazut ca noul nutriday are si el o idee de caise si capsuni si cred ca vreo luna in fiecare zi numai in asta am "mancacit" la pranz alaturi de 7days-ul de rigoare. Dar saptamana trecuta nu stiu de ce mi s-a facut pofta de lapte batut si iaurt natural asa ca am atacat Zuzu (super bun) si iaurtul Campinat si astfel am renuntat la iaurtul cu fructe si nici nu mai am de gand sa ma reintorc la el. Acum papam sanatos!