marți, noiembrie 21, 2006

Steve Strawn
link

la concert

Sambata am fost la intrunire YUPPPPI! iar duminica am fost invitata la concertul Iris de la Sala Palatului .
Desi niciodata nu mi-au fost dragi cei de la Iris pot spune ca atmosfera mi-a placut foarte mult si am batait tot timpul din picior in ritm rock.
A fost prima data cand am vazut si eu un concert in toata regula si live. Evident ca la anumite piese sala s-a umplut de luminite care dansau neincetat in intuneric iar la altele toata lumea era cu palmele pe sus. Mult mi-a placut unul din momentele de pauza in care bateristul si-a etalat forta si maiestria...Incredibil!
Din spectacol nu a lipsit nici Felicia Filip care a incercat sa aduca un strop de Night Wish in cele cateva piese pe care le-a cantat si pot spune ca m-a impresionat mai mult ca niciodata vocea ei de soprana...una e sa asculti la radio sau TV si alta pe viu. Hm, tare sunt curioasa daca mi-ar placea sa merg la Opera si sa ascult 2 ore numai muzica din asta. Si la fel de curioasa sunt daca as rezista sa ascult muzica simfonica la Ateneu.
Uitam sa spun ca si intrarea copiilor de gradinita pe scena pentru a canta alaturi de ei a fost un moment placut. Mogaldetele nu s-au speriat deloc, nici de zgomotul infernal de chiatara si nici de glasul aproape inspaimantator al Filipissimei.
Si pentru a sfarsi weekendul intr-un mod placut am savurat o felie de tort delicios de ciocolata facut in casa.....YUMYUM! Mai vreau!