miercuri, decembrie 13, 2006

N-ar fi rau dar nici original

Il sogno nel cassetto in varianta Wordpress AICI .

lingurita cu fundita


Saptamana trecuta am onorat invitatia si am primit cadou lingurita de la Traian, domnul care desi cam de o varsta cu mine detine Cafe Tabietul. Hm, e de admirat sa reusesti la doar 26 de ani sa ai propria ta afacere. Eu peste 2 ani, cand voi avea tot 26, nu voi fi cu siguranta intr-o asemena postura, voi ramane la acelasi nivel vazandu-mi linistita de acelasi servici la patron si depinzand in permanenta de afacerile altora. Sau, cine stie, poate ma voi apuca sa investesc in 2007 suma castigata la loto, pentru ca toata lumea stie la 25 de ani o sa castig ceva foarte important :D. Nu mai rade, Siropel, ca asa e, o sa vezi tu!
Bunny-snowul din partea casei a fost la fel de bun ca si data trecuta dar imens (facut special pentru mine) iar lingurita, dupa cum se vede, am primit-o cu fundita rosie facuta si pusa chiar de Traian (si aici tre sa spun ca s-a cam chinuit un pic).
Si cu ocazia vizitei am descoperit un alt colt magic al cafenelei -toaleta. Ei bine, toaleta avea scoici si stelute de mare adevarate lipite pe pereti si ici si colo cosulete mici de scoici si melcisori de tot felul. Si apoi lavabou-ul e o cascada in miniatura greu de descris - o ciudatenie, cu alte cuvinte.
In fine, s-a dovedit ca invitatia nu era o farsa si drept urmare pot recomanda linistita bloggerilor sa laude si ei cafenelele pe unde trec ca nu se stie de unde pica o invitatie si o lingurita cu fundita...