marți, iulie 11, 2006

Caesar Ray



link

candva

Iarasi o sa fac ceva ce nu se face. Tuturor celor care ma cunosc sau pretind ca ma cunosc ar trebuie sa le fie teama sa mai vorbeasca cu mine. Nu-mi place sa tin nimic ascuns, orice secret sau obligatie morala ma streseaza. Vreau sa-mi tin gandurile la vedere cu riscul de a gresi si de a deveni vulnerabila.
Ce m-am gandit eu acum juma de ora? M-am gandit sa-mi fac "curatenie" in adresa de yahoo ca am o multime de mesaje neimportante necitit si alta multime de mesaje citit dar nesterse. Cum imi place sa iau lucrurie de la coada la cap am vazut undeva in josul paginii un mail de la Catalin Panait care zicea cam asa: "ai ajuns acasa cu bine? :)vroiam doar sa zic salut si sa facem schimb de adresede mail. week-end placut in continuare! orson/catalin". Am zambit cand l-am recitit si atunci si acum. Se pare ca la prima vedere par o persoana draguta :P. De curiozitate am privit si data 18 decembrie 2004. Cand o fi trecut atata timp nici nu stiu, parca ieri eram la Curtea Veche cu steluta rosie agatata de pulover.... :) Amintirile sunt in siguranta in memoria mea.

Ana Juan



link

Michael Velliquette

Dragi imi sunt ochii dar parca mai dragi imi sunt mainele. Nici sarutul nu mi sa pare mai frumos decat o intindere sau o strangere de mana, cu degetele care se alinta si se strang intre ele transmitand ceea ce trasmit si ochii dar poate mult mai intens.

link

uitare

Aproape uitasem cum sunt serile de vara, ma obisnuisem cu privitul pe fereastra si nici nu ma gandeam ca mai frumos decat atat e sa-ti auzi pasii in noapte, sa simti adiera calduta a vantului de seara, si parfumul suav al florilor de pe taraba unei tigancuse. La inceput am crezut ca vreo doamna intepata care mersese inaintea mea isi lasase parfumul in urma dar de fapt era mirosul de crini infloriti pe care nu-l simti daca treci pe langa ei in amiaza mare.
Nu putea sa nu fie placuta plimbarea din parc cu soarele la asfintit, colorand brazii si lacul in nuante calde de alb, galben si portocaliu, cu putinele barcute plutind lenese pe apa, cu poienita de trifoi in care in zadar am cautat unul cu patru foi, cu prichindei alegand voiosi si tinand trandafirasi roz in mana, cu bancile monotone tinand in brate tineri visatori.
Am uitat de timp, am uitat de obiceiul meu de a ma intoarce acasa inainte de apusul soarelui...

Tu che m`hai preso il cor

Tu che m`hai preso il cor -Pausini/Pavarotti

Tu che m'hai preso il cor
sarai per me il solo amor no,
non ti scorderò vivrò per te ti sognerò
Te o nessuno o mai più
ormai per me come il sole sei tu
lontan da te è morir d'amor
perché sei tu che mi hai rubato il cuor
Ti vedo tra le rose ti dico tante cose
se il vento lieve t'accarezza
un profumar di giovinezza
mi fai tremar
La notte sogno tremando di te
quale incantesimo il mio cuor sul tuo cuor
mentre si schiudono le pupille tue d'or
Tu che mi hai preso il cuor
sarai per me il solo amor no,
non ti scorderò vivrò per te ti sognerò
Te o nessuna o mai più
ormai per me come il sole sei tu
lontan da te è morir d'amor
perché sei tu che mi hai rubato il cuor