joi, ianuarie 25, 2007

Sean MacLeod



link

cum iti fac unii de lucru

Nu stiu altii cum sunt dar mie mi-e groaza sa am grija de copii, animale si plante. Tin minte ca data trecuta cand am ramas singura acasa i-a murit gazdei mele o planta frumoasa ca eu am uitat sa o und iar alte doua erau gata si ele sa treaca dincolo daca nu sosea babuta sa le salveze :)).
Acum iar am ramas singura cu Hart pentru cateva zile si ca si data trecuta sunt stresata ca trebuie sa-l scoate afara seara si dimineta si sa-l hranesc ( atunci, intr-o sapatamana am dat gata cu el un sac de boabe si inca ma mir cum de nu s-a imbolnvit :P). In plus ca sa nu-mi latre in cap non stop trebuie sa-l las sa stea si sa doarma la mine in camera...alt stres...Azi noapte delirama: mi se parea ca se urca in pat, ca -si punea botul langa fata mea, ca isi face treburile prin casa...dar din fericire a fost tare cuminte. Cu toate astea imi imaginez ca delirul o sa continue si in noptile urmatoare...iar in diminetile ce vor urma o sa fiu la fel de nervoasa ca o ma scol prea devreme...Ce oameni nebuni sa tina animalele in casa!:P
Iar sa cresti un copil trebuie sa fie de 3 ori mai stresant...Cum pot unii (majoritatea:D) sa traiasca asa, cu atatea griji pe cap ?!DoaMNE!