vineri, iulie 28, 2006

Uneori imi vine sa las viata asta pe care o traiesc din inertie (sculat, mancat, servici, tramvai, calculator ,tramvai, mancat, televizor, dormit) si sa plec asa de nebuna sa vad lumea, sa invat sa creez si sa las pe unde trec o particica din mine. Sa vad savanele din Africa, piramidele Egiptului, camilele Saharei, Cambogia si India, luxul Dubaiului, zgarie norii Japoniei, statuile de aur ale Tailandei, vesmintele portocalii ale calugarilor budisti, inaltimile Himalayei, triburile din Papua Noua Guinee, coralii Australiei, peisajele megnifice ale Peruului si Venezuelei, plajele Mexicului, Gran Canyon si parcurile nationale ale Canadei si Europa toata...si fiecare zi sa fie o aventura.

Dar alte ori ma gandesc ca totul depinde de mine, de cum vreau eu sa vad lucrurile indiferent de locul in care ma aflu. Chiar si o zi de monotonie poate deveni o zi de aventura daca ma implic cu entuziasm in orice lucru mic pe care il fac si gasesc partea pozitiva in toate :).

Ami Vitale

Una din putinele fotografii din galeria lui Ami Vitale care nu prezinta ororile razboiului si saracia lumii a treia. Fotografiile sunt de exceptie numai ca pe tine Siropel vreau sa te feresc de o asa lume a groazei.

pizza e birra

Aseara am mancat cea mai buna pizza ever. Cea din Buzau de la Junior pe care o tot laudam e mic copil pe langa asta de la Restaurant pizzerie "Sunrise" . Noroc cu Beihan ca altfel nu mai gustam eu asa bunatate stropita si cu o Silva neagra si rece pe care tot pentru prima data am incercat-o... si aveau dreptate cei ce o laudau. Sigur ca nici 0, 250 l n-am baut si deja am ajuns printre nori. Dar chiar daca ma ametesc nu exagerez , sunt doar mai zambitoare si un pic mai comunicativa si in acelasi timp melancolica. N-o sa ma vezi niciodata facand "urat", in cel mai rau caz as putea sa adorm cu capul pe masa :)) dar n-am experimentat inca.

Aarianna Pepinilink

Ce spun copiii despre dragoste

Uite ca am gasit aici si prezentarea in power point despre care iti vorbeam. Pune-ti castile sa te sensibilizeze si mai mult. Mie mi-au dat un pic lacrimutele:)).

filmulet comic

Siropel stii ca eu nu prea le am cu filmuletele astea dar mi-a placut mult cel de aici, sper sa-ti placa si tie. Cristina mica mi le-a trimis pe mail de multisor dar abia acum am avut chef sa citesc toate forwordurile. Si am mai gasit ceva ce mi-a placut in power point dar nu stiu inca cum sa fac sa-l vezi si tu.