vineri, aprilie 14, 2006

luna plina


Ma gandeam inca de ieri sa mai pun un pic de zahar in sirop ca nu era destul, de data asta marca Brad Pitt. Niciodata n-am fost prea in teme cu actorii si filmele dar in 1994 m-am indragostit la prima vedere de Brad Pitt cand intamplator am dat peste cateva imagini din "Interviu cu un vampir" intr-o revista italiana. Brad a avut destule roluri frumoase dar parca in nici unul nu a fost la fel de atragator ca in Louis. De fiecare data cand este la tv filmul nu pot sa nu ma uit, acelasi lucru mi s-a intamplat si aseara. Adevarul este ca filmul dat pe ProCinema se potrivea perfect cu luna plina de afara si cerul innorat. Am dat perdeaua la o parte sa o pot vedea mai bine in timp ce Lestat savura sangele proaspat din sanul unei "contese". Mi se pare ca filmul asta are de toate: scene comice, dramatice, de groaza dar mai presus de toate scene senzuale...ele dand farmecul filmului.
Nu prea mai stiu ce am visat azi noapte dar cu siguranta era vorba de niste vampiri sau poate chiar eu eram o vampirita buna si luptam impotriva vampirilor rai. Oricum nu pot categorisi visul drept un cosmar ci drept un vis palpitant.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Blog-ul tau este un amestec copilaresc de exercitii de admiratie...si musteste de optimism (nicidecum sirop), iar intr-o lume depresiva cu copii adulti pari mai degraba un adult copil.