marți, iunie 13, 2006

Vreau sa scriu despre lucruri frumoase...Mi-am indeplinit un vis, care zacuse mult timp in cutiuta mea de vise...Mi-am luat palaria si gentuta viselor mele albastre. N-as fi crezut ca le voi gasi vreodata dar uita ca atunci cand ma asteptam mai putin si cautam altceva mi-au aparut in cale. Le-am vazut, mi-au placut, ce ramanea de facut? Sa mi le iau acasa .
Abia astept sa ies la plimbare cu palariuta mea cea noua si sa intoarca lumea capul dupa mine "din ce secol a mai aparut si asta" ca desigur o sa ma imbarc si cu fustita mea albastra si lunga pana in pamant...Buuu dar tot trebuie sa mai astept un pic ca n-am sandalute :(( si tare greu imi gasesc ceva comod, sa-mi placa, sa nu fie nici prea joase nici prea inalte.
Ce ciudat ca pot niste accesorii sa ma faca fericita. De fapt nu cred ca lucrurile in sine ma fac fericita ci visele, senzatia de zbor pe care mi-o creaza palarioara, cerceii care-mi zangane in urechi, sandalutele ...desi as prefera sa alerg desculta...Toate strazile din Bucuresti sa se transforme in pajisti cu iarba moale, masinile in nori albi si pufosi trasi de unicorni inaripati, cladirile in palate de cristal ...Si toata lumea sa se imbrace in culori deschise, sa uite de negru, maro, albastru inchis si sa-si uite si pantofii acasa. :)

2 comentarii:

blinder spunea...

frumoase vise intr`adevar:) noua nu ne arati palariuta? sau macar mie ;))

ilisim spunea...

:) desigur, cand o sa-mi fac poze cu ea o sa le pun pe blog.Pana atunci caut fotograf priceput si dispus sa-mi faca poze pe gratis :D