vineri, august 18, 2006

am plecat in concediu, revin curand

Hai, nu mai fi suparat, chiar daca acum ti-am pus alt nume tot Siropelul meu o sa ramai... si o sa plecam impreuna in vacanta de doua saptamani, tu mai mult o sa dormi iar eu o sa ma duc haihui. Deja o parte din bagaje mi le-am facut iar in seara asta o sa-mi asez ultimele lucruri in genti. Noroc ca sunt aproape de autogara altfel nu stiu cum as fi carat de ele. Ai zice ca ma mut definitiv nu ca plec pentru doar 14 zile, dar nu pot sa ma lipsesc de nimic: nici de carti, nici de creioanele pentru desen, nici de incarcatorul de baterii, adidasii, papuci si multe multe haine alaturi de diverse alte accesorii...
Imi pare rau insa ca sambata iar e intrunire si eu n-o sa pot fi prezenta si cine stie ce lucruri plictisitoare o sa fac in timpul ala. Caci eu cand sunt acasa la Buzau stau tot timpul in casa si nu fac nimic iar de iesit n-am nici un chef , mi se pare ca n-am unde sa ma duc in orasul ala asa mic in comparatie cu Bucurestiul . La fel si la tara daca ma duc, dupa o zi-doua deja incep sa vreau acasa la televizor si calculator:P.
Sa speram totusi ca in primul meu concediu n-o sa mai fi ca in vacantele de facultate.Poate o sa dau mai multa importanta orelor de libertate si n-o sa le pierd aiurea.
Hm...iar mi-e pofta de shaorma...

Niciun comentariu: