miercuri, august 16, 2006

kiss-kiss

Siropel daca fratiorul tau Blogger tot sa incapataneaza sa nu accepte poze nu am alta solutie decat sa-ti scriu. Sper ca-ti placa hainuta noua pe care ti-am lucrat-o astazi. Daca esti cuminte si rabdator Simona o sa-ti mai faca si alte lucruri frumoase si poate o sa te si reboteze dar toate la timpul lor.
Stii, mai devreme am fost jos la economat sa-mi iau papica si am gasit si niste ciocolatele mici cu nuca de cocos de care-mi plac mie. In timp ce mancam mi-am amintit de ciocolatelele kiss-kiss care aparusera dupa revolutie...mmmm, ce bune mai erau! As fi mancat intr-una numai ca nu prea voiau ai mei sa ne cumpere. Ne luau mereu ciocolata alba si din aia cu gust oribil de la rusi, ziceai ca e expirata de ani. Nici la banane nu prea aveam acces dar stiu ca kiss-kissul de banane ma faceau sa cred ca trebuie sa fie un fruct tare bun. Cand am vazut ca unchiul meu le adusese verilor mei banane din Turcia tare invidioasa am mai fost , nu mi se parea corect ca ei sa poata manca delicatesuri iar eu si frate-miu nu. Dar cand in sfarsit mi-au dat si mie sa gust am zis ca n-o sa mai mananc in viata mea asa porcarie insa uite ca incet incet a inceput sa-mi placa.
Observi ca sunt cam obsedata de mancare. Fac ce fac si iar iti povestesc ce-am mai mancat si ce-am mai gatit bun."Ata ete", ce sa fac daca mancatul este una din bucuriile vietii mele?!:)

Niciun comentariu: