vineri, mai 18, 2007

in singuratate

Iarasi simt o acuta senzatie ca locul meu nu este aici dar nici in alta parte. Incerc sa par normala, sa socializez dar nu ma simt in largul meu nici singura nici cu cineva in preajma. As zice ca toti oamenii pe care ii cunosc de mult sau pe care i-am cunoscut in ultimele luni sunt draguti, mult prea draguti pentru mine...Si nu numai prin atitudine dar si prin aspect fizic, vestimentatie, bun gust...Ma simt ca o ratusca neagra care inoata-inoata- inoata si totusi nu reuseste sa le prinda din urma pe celelalte surate motate. Asa ca asta seara am sa ma adapostesc sub o frunza sa ma odihnesc pentru ca mine sa reincep urmarirea zadarnica.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa fie cineva si pe urmele tale, si, oricum, decat sa te simti urmarita, mai bine sa urmaresti. Dar, daca vrei sa ai si senzatia asta, de a te ajunge cineva din urma, poti sa incerci sa te odihnesti mai mult de o noapte. Lebedele acelea se intorc pe partea cealalta, daca este adevarat ca traim pe ceva rotund, ele te urmaresc pe tine, si nici macar nu-si dau seama.

ilisim spunea...

:D uite, m-ai facut zambesc.

Anonim spunea...

Cu cat timp inainte se iau bilete la locurile din alta parte?

ilisim spunea...

:)cand zici "alta parte" la ce te gandesti?alte teatre din Bucuresti in afara de Nottara si Tnb??

Anonim spunea...

Iarasi simt o acuta senzatie ca locul meu nu este aici dar nici in alta parte. Incercam o gluma, dar cred ca si tu glumeai.

ilisim spunea...

ba nu glumeam...probabil nu ai simtit niciodata asta ca sa poti intelege ilogicul, absurdul...

Anonim spunea...

Ma rog, eu folosesc praline, ca sa-i inteleg mai bine. Cat despre vedenii si alte halucinatii, n-am ce le face, sunt infiltrate peste tot :).
Am trimis un mail sau doua, catre tine, tu existi? Ma rog, uneori infiltratiile ma ajuta sa nu mai simt, ceea ce ma face sa cred ca am o problema de coloana, nu stiu daca neaparat vertebrala. Vrei sa infiintez contul comun Siropel sau o vedenie este de ajuns?

ilisim spunea...

Posibil sa ai

Anonim spunea...

Eu zic sa te odihnesti, pentru ca singurul motiv pentru care te simti asa este surmenajul :p

ilisim spunea...

da, trag la jug...sunt o boaua :D...ca ma simt asa, evident

Anonim spunea...

Surmenajul si stressul vad ca au atins cote alarmante in cazul tau... Daca tu insati nu te respecti si te jignesti, cred ca e grav :(

Anonim spunea...

Viata ca o preda?
Fii fericit, fir-ai al dracului sa fii.
Lui Petrini?