duminică, martie 02, 2008

fara parfum

Cum ar fi viata fara parfum, ma intreb. Doamna de la trei n-ar mai lasa in urma nici o dara de parfum de firma, bunicuta nu s-ar mai da cu deodorantul ieftin iar unii poate s-ar spala mai des.

Ma intrebam, pentru ca prietena mea din Japonia mi-a zis ca ei nu au voie sa se  duca la serviciu dati cu parfum si in general japonezii folosesc creme, parfumuri si samponuri fara miros.Si pe deasupra mai sunt si tipicari nu folosesc decat un anumit sapun, sampon ...etc si extrem de rar se intampla sa il schimbe.

Geeeee, si eu care ma gandeam ca japonezii trebuie sa fie cei mai aromati si parfumati locuitori ai planetei ... bai parfumate, masaje cu uleiuri frumos mirositoare...alea alea

3 comentarii:

plast spunea...

Da, jap jap, e clar ca te duce cu mintea la arome si parfumuri. Pe mine ma duce la muste si alte bazaconii care ar face ochii mult mai mari sa vada asa bine florile neparfumate, oricum, mai putina vegetatie seamana cu mai putina animatie, ar fi bine totusi.

ilisim spunea...

Ciudat, inca nu te-ai plictisit de blogul meu unde pana si eu intru din an in paste si nu mai postez nimic? :P Nu mai povestesc pentru ca desi sunt mereu singura nu ma simt niciodata singura si oricat timp as avea la dispozitie tot as simti o lipsa acuta de timp.

plast spunea...

Imi plac locurile parasite, ba nu, lasate in parasire, oricum, locul asta doar pare parasit, solidaritatea halucinatiilor ii coplesitoare.