duminică, decembrie 21, 2008

Mos Craciun

Vine- vine! Deja toate cadourile le-a pregatit, le-a ambalat frumos, mai trebuie sa le urce in saniuta si sa porneasca la drum. 

Un Mos fictiv deja mi-a adus gel de dus si lotiune cu aroma de capsune si un ceas de birou-suport de creioane. Daca mi-ar fi adus jucarii sau papusele poate-poate as fi crezut ca e cel adevarat. Dar sincer vorbind pe Mosul adevarat n-ai cum sa-l vezi ca el apare chiar atunci cand e somnul mai dulce si strecoara cu grija jucarii sub perna sau sub brad.

Tataia mi-a povestit o data ca l-a prins de barba atunci cand mi-a ascuns sub perna prima mea papusa dar nu stie cum de i-a scapat si  a fugit atat de repede incat a uitat sa lase si cutia si a aruncat-o la repezeala afara in zapada. Iar dimineata tataia a venit cu ea sa mi-o arate asa uda de zapada cum era. Daca l-ar fi prins i-ar fi dat drumul pana la urma dar numai daca imi lasa mie mai multe jucarii decat era programat.

Si de atunci nimeni nu l-a mai vazut pe Mos dar el exista.

2 comentarii:

ilisim spunea...

Lasa-ma in pace Cristian. NU sunt suparata, nu mai stiu ce ai zis atunci dar nu mai vreau sa ne vorbim, nu am nimic de spus si nu vreau sa aud nimic.

ilisim spunea...

N-am ce sa iert pentru ca n-ai facut nimic, nu te urasc, pur si simplu nu mai sunt dispusa ca in trecut sa incerc sa-mi fac prieteni. In fapt sunt prea egoista si nu ma intereseaza sentimentele celorlalti.